Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (767)
Filtrer anmeldelser
767 resultater
Medlemsvurdering
404
258
73
23
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
404
258
73
23
9
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 767 anmeldelser
Anmeldt d. 5. oktober 2021

Perfekt familiehotel for par med børn. Mange aktiviteter . Også egnet for os uden børn. Rolig beliggenhed med 500m til strand. Husk ingen serveringer eller muligheder for at købe noget på strandene. Kun underholdning på hotellerne. Spanierne virker meget trætte af turister. Restaurantpriser ligger ca 25 % under de danske. Kort sagt, bliv på hotellet

Dato for ophold: september 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, pl5960
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 4. oktober 2021

Rigtig lækkert hotel gode lejligheder rigtig gode allinclusive fantastisk service god aftenunderholdning både til børn og voksne dejligt poolområde rent og pænt alle borde blev sprittet af hver gang det kom nye gæster

Dato for ophold: september 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, lotteogboye
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 9. september 2021

Absolut fantastisk hotel!

Beliggenhed:
Hotellet ligger lige ned til søen og har den smukkeste udsigt, hvis man er heldig at få en af de værelser. Ved Bravo Torus vælger man udsigt til hav eller pool/sø. Mange af værelserne, der har udsigt til poolen, har ikke udsigt til søen. Hvis man vælger havudsigt skal man ikke forvente at se ret meget af havet, der ligger 300 meter væk og er dækket af andre hoteller og bygninger.

Stranden (der tager 3 min at gå ned til) er SMUK... det fineste sand og det klareste vand. Det kan anbefales at tage en gå tur til venstre, når man kommer ned til stranden. Til højre ligger badebroen hvor man kan se den SMUKKESTE solopgang.

Det tager ca. 10 min i taxa at komme til Alcudia by og koster ca. 8 euro. Der kører også busser lige ved hotellet, men er man flere end 2 personer kan det ikke betale sig.

Service:
Man følte aldrig, at man manglede noget som helst - der var rengøring to gange om ugen, men man fik at vide ved ankomst, at hvis man havde behov for noget de to dage, de ikke kom, så skulle man bare sige til.

Receptionen var meget hjælpsomme med alle spørgsmål og man følte sig aldrig til besvær.

Poolhåndklæder kunne man skifte hver formiddag.

Personale:
Vi blev kun mødt af et smilende og hjælpsomt personale. Både rengøring, i restauranten, i baren, i receptionen...

Alle talte engelsk.

Mad og drikke:
FANTASTISK buffet. Varieret og med mulighed for sunde retter også. De laver den bedste pizza! Et væld af salater.... og kød... og tilbehør. Maden smagte GODT. Hver aften var der tema aften.

Mad i poolcafeen hver dag, hvis man ikke gad ind i restauranten.

Originale drikkevarer (sodavand) som man selv tapper. Også vand, milkshake, juice og slushice efter tag selv konceptet.

Om aftenen var der servering. Man havde knap tømt sit glas før der stod en tjener og spurgte, hvad man ville have nu. Eftersom vi havde all inclusive kunne man godt have frygtet at de ville "overse" os, men det var SLET ikke tilfældet.

Stort udvalg af drinks. Og FLOTTE drinks. Der var (også her) gjort noget ud af det.

Værelser:
Fine værelser, ikke så meget plads i studio, men det er jo heller ikke her man opholder sig mest :D
Dejlige senge.

Rengøring: Intet at udsætte. FIN rengøring.

Corona: Meget corona venligt. Afmærkning i gulv, påmindelser om at huske at holde afstand og så videre.

Anden info:
Flere nævner at der kan være meget larm fra underholdning og børn. Og ja, det kan der være. Men det er et familiehotel, der tilbyder underholdning hver aften, det er svært at have stillezoner og SÅ slemt er det altså heller ikke. Voksen underholdning slutter ca. kl. 23:00,

Underholdningen var i god kvalitet. Bestemt set værre. Det er en integreret del af pool/bar området, hvilket jeg synes er rart - i modsætning til hvis det var et helt andet sted (som jeg har oplevet andre steder)

En del danskere på hotellet.

WIFI virker... nogenlunde... det kan accepteres, men man skal forvente lidt udfald.

Fordi det ligger tæt på søen skal man være forberedt på en del myg.

Jeg tager aldrig det samme sted hen to gange. Men med dette hotel er jeg faktisk fristet <3

Dato for ophold: september 2021
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Mette M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotels VIVA, Dueño hos VIVA Eden Lago, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. september 2021
Google Oversæt

Dear Mette M,

From the VIVA Eden Lago hotel we want to thank you for taking the time to comment on your recent stay with us. It has been an absolute pleasure to read this review. For us it is very important that our guests enjoy their holidays to the fullest. Your comment will be broadcast to all staff. Comments like this are what motivate us to continue providing the best qualities of service.

We look forward to welcoming you again in the not too distant future.

Best regards,

Matias Togores
Hotel General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. august 2021

Vi er lige kommet hjem efter 14 dages ferie på Viva Eden. Det var et fantastisk ophold! Maden var lækker, sund og varieret. Bar niveauet især mojitos er lavet med højt niveau (som en dyr cocktail bar), eg blev afhængig af den røde slush. Personalet var virkelig dygtige til at få sprittet af, gjort rent - og så rund om poolen. Et meget corona-venligt hotel. Derudover så var personalet fantastisk. Virkelig dygtige til børnevenlige aktiviteter. Man kan lave lækre rammer og luksus, men har du ikke det rigtige team af serviceminded mennesker, så er det lige meget hvor mange stjerner man har. Personalet på Viva Eden gjorde en forskel for os. Kæmpe kæmpe ros fra os vokse og vores to piger på 4 og 6 år. Især tak til Emelie, Carmen, Kristina, Virginia, Mario som hele familien blev helt pjattet med. Men også tak til Paulina, Victor og Ellie i restauranten, Ellen, Lucy og tjaaa alle i receptionen, livredderen, håndværkeren som reparere gardinet, rengøringen, modou for lækre omelets. Tak til hele teamet for en varm velkommen og for at gøre vores ferie skøn og FANTASTISK!

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, annelyckl_fgrenh2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotels VIVA, Dueño hos VIVA Eden Lago, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. august 2021
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you very much for commenting on your recent stay with us. We are honored to receive such a pleasant opinion about our hotel. Without a doubt, your congratulations and comments will be sent to our staff. Caring customers like you make our daily effort rewarded.
We hope to see you again in the future.

A warm greeting from the VIVA Eden Lago hotel.

Matias Togores
Hotel General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. juli 2021

Alt var super. Vi var to familier afsted. Vi var to familier afsted. 9 personer i alderen 9-55 år. Dejlig ferie i 2021. Super service, lækker varieret buffet, masser af aktiviteter for alle aldre, flotte værelser. Et hotel der var besøget værd.

Dato for ophold: juli 2021
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, lottehf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotels VIVA, Dueño hos VIVA Eden Lago, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juli 2021
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for taking the time to share your wonderful impressions of your stay at our VIVA Eden Lago hotel. For us it is very important that our guests enjoy their holiday to the fullest.

Once again, we thank you for sharing this great review of our hotel and we look forward to welcoming you and your family back in the not too distant future.

Best Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser