Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.566)
Filtrer anmeldelser
1.566 resultater
Medlemsvurdering
943
445
122
37
19
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
943
445
122
37
19
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
25-30 af 1.566 anmeldelser
Anmeldt d. 14. juli 2021

Tak til alle de super servicemindede medarbejderne på Viva Sunrise for at bidrage med en fantastisk stemning og skabe rammerne for en dejlig familieferie.
Vi var især glade for den store pool hvor begge børn (5 + 9 år) kunne bunde overalt. Mange fine børneaktiviteter og rigtig god underholdning om aftenen. Vi boede i en stor 3-værelseslejlighed med dejlige senge og stort opholdsområde. Maden var lækker - både a la card og buffeten, som vi valgte et par gange. En anden gang vil vi helt klart overveje all inclusive.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Lenaqj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. juli 2021

Skøn skøn uge på er fantastisk hotel.. wifi er det bedste vi har har oplevet på nogen ferie..
kæmpe stor tak til Mario fra event teamet på hotellet. Han gjorde vores uge ekstra god ☀️.
Kan klart anbefale hotellet

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Jannik H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. oktober 2019

Rent og pænt hotel med alt, hvad man skal bruge. Skønt med poolhåndklæder. Fantastisk morgenmadsbuffet. Venligt personale. Hotellet ligger i et roligt område, men med masser af turist-butikker, restauranter og barer i gåafstand.

Dato for ophold: oktober 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 725mays
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
vivasocialmedia, Director General hos VIVA Sunrise, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. juni 2020
Google Oversæt

Dear guest,
Thank you very much indeed for your comment. We are honoured to receive such a delightful feedback on our hotel.
Your opinion will be certainly sent to our staff.

We are looking forward to hosting you again in the future.
Kind regards,

VIVA Sunrise team.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. september 2019 fra mobile enheder

Vi boede her 5 dage i september, med 4 år og 4 mdr gamle børn. Generelt rent og pænt og dejlig stor pool med gode faciliteter til de små. God service og renlighed. middel restaurant også. Det var dog et kæmpe minus og derfor ikke flere stjerner, at om aftenen fra kl 20-22 var der så meget larm fra underholdning, at vores børn havde svært ved at falde i søvn, og de sover normalt rigtig godt. Så hvis vi skulle komme igen skulle der lyd isoleres bedre mod alt den larm. Men hvis man er ligeglad med det kan det godt anbefales

Dato for ophold: september 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 375aspd
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
vivasocialmedia, Director General hos VIVA Sunrise, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. september 2019
Google Oversæt

Dear guest,
We’d like to thank you for dedicating time on commenting your recent visit to our premises.
Comments like yours help us improve our services by bringing us close to the experiences of our customers.
Your comments will be certainly sent to our staff. Caring customers like you make our daily effort be rewarded.
With compliments,
VIVA Sunrise team.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. september 2019

Vi havde en dejlig ferie og hotellet har en fantastisk have med mange palmetræer som vi nød fra vores altan.
Dette hotel er egnet til børnefamilier det er umuligt at bade i poolen for børn og der var konstant skrig og råb fra børn
Vi var meget tilfredse med værelset og beliggenheden men næste gang vi skal til mallorca bliver det på et hotel kun for voksne.

Dato for ophold: august 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, gittedamsgaard2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
vivasocialmedia, Director General hos VIVA Sunrise, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. september 2019
Google Oversæt

Dear guest,
We’d like to thank you for dedicating time on commenting your recent visit to our premises.
Comments like yours help us improve our services by bringing us close to the experiences of our customers.
Your comments will be certainly sent to our staff. Caring customers like you make our daily effort be rewarded.
With compliments,
VIVA Sunrise team.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser