Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Absolut top klasse”
Anmeldelse af Como En Casa

Como En Casa
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 16 $ - 33 $
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 5. juli 2016 fra mobile enheder

Hvis man vil have ordentlig mad af ordentlige råvarer, så er dette stedet. Lille menu kort men til gengæld så spiller det hver gang. Vi har spist her 2 gange i år. Man skal bestille bord for ellers er alt optaget. Vi har fået tun, kylling og torsk og det er super godt. Glem dåse grønsagerne der serveres i andre restauranter. Her er der ordentlige varer.
Nå ja og så er der prisen. 3 personer kan spise for ca. EUR 50. Det er billigt og specielt for den kvalitet. EUR 90 for dyreste vin hovedret og dessert for 3.
Service er nærværende og professionelt.
Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, michaelj374
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.692)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

38-42 af 1.692 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2016 fra mobile enheder

Dejlige mad lavet med kærlighed. Absolut et besøg værd. Alt er lavet fra bunden og smager fantastisk. Beliggenhed er ikke helt i top derfor kun 4. Cheesecake er i verdensklasse.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, Michael2705
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2016 fra mobile enheder

Lille sted på en af sidegaderne i Port d'alcudia. Dejlig mad, men ikke så stort udvalg på menukortet.
Vi spiste der som par og fik tabuleh (virkelig lækker!), rejer i hvidløg og delte en pizza med tun og rejer. Til dessert fik vi tiramisu og æblekage med vanille is - alt sammen super lækkert og velsmagende.
Der er dog ikke så meget plads, hvis man sidder ude på terrassen, derfor får man ikke altid lov til at sidde overfor hinanden.
Stolene er hårde at sidde på, men det glemmer man, når man smager maden.
Sangriaen smager også godt, men man skal nok ikke køre hjem efterfølgende ;)

Dato for besøg: juni 2016
Tak, SimonaO7
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. maj 2016 fra mobile enheder

Super god mad, god vin, god betjening.. Kan anbefales.. Kommer helt sikkert igen til næste år når der er Ironmand 70.3 2017

Dato for besøg: maj 2016
Tak, dorted202
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. maj 2016 fra mobile enheder

Kanon sted, helt sikkert en af de bedst spisesteder i Alcudia. Maden vinen og betjeningen var helt i top, det er et besøg hver

Dato for besøg: maj 2016
Tak, 263jensd
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Como En Casa, kiggede også på

 

Har du været i Como En Casa? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering