Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.811)
Filtrer anmeldelser
2.811 resultater
Medlemsvurdering
1.148
1.066
399
119
79
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.148
1.066
399
119
79
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.811 anmeldelser
Anmeldt d. 15. september 2019

Lejligheden vil jeg give 3 stjerner. Men det er børn, skrigende børn, børn der får lov at råbe skrige om det så er om aftenen kl 21. Poolen er 7,5 x 5 m. og børnene springer i, spiller bold ........ solterrasse er ren kaos.
Så havde du tænkt dig at komme hertil og slappe af, så vælg et andet hotel. 98% her er englændere på all inklusive.

Dato for ophold: september 2019
Tak, JetteV20142014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AluaHotels, Director de Relaciones con Clientes hos Alua Palmanova Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. september 2019
Google Oversæt

Hello JetteV20142014,

We are sorry if the experience in our hotel has not been as desired and we are sorry if you have suffered any discomfort. Although both the hotel and our qualified staff are prepared to meet the expectations of each of our clients, regardless of nationality. It is normal that at certain times there is more influx of people and therefore children, but the truth is that everyone complies with the rules of use and customers respect each other.

Kind regards,
Alua Hotels & Resorts

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. juli 2018 fra mobile enheder

Dette dejlige rene og pæne hotel dannede rammen om en dejlig familieferie. Vi var incl. morgenmad, som var god og med muligheder for mange forskellige valg.
Poolen for helt små børn var rigtig god. Den lidt større pool kunne vi ønske os større. Men da stranden var tæt på og helt fantastisk for alle aldersgrupper, blev den vinderen. Kun en kort gåtur, så kunne vi også benytte stranden m.m i Magaluff.
Stedet kan varmt anbefales.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Dorthe Tvederga... M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AluaHotels, Director de Relaciones con Clientes hos Alua Palmanova Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. august 2018
Google Oversæt

Hey Dorthe!

Thank you for this recommendation and for taking your time to write us a comment. We are happy to know that you enjoyed our holiday. Hope to see you again!!

Kind regards,
Alua Hotels & Resorts

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. oktober 2017 fra mobile enheder

Vi er en familie på 7 personer. Og der er kun 2 borde der er plads til os alle. Og der bliver ikke lavet nogen, og man kan ikke reservere et stort bord. Så man skal være meget tidligt i restauranten for at få plads. Det er ikke hggeligt når vi ikke kan sidde sammen. DÅRLIG SERVICE

Dato for ophold: oktober 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Peter C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Intertur H, Intertur Hotels Team hos Alua Palmanova Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. november 2017
Google Oversæt

Dear Peter C
Thank you for your feedback. We are very sorry you were disappointed with the dining room service and will take not of all your comments.
Kind regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. august 2017 fra mobile enheder

Der er for lidt plads i polområderne. Selve poolene er meget små, som det til tider næsten er umulig at komme i, med mindre man står skulder ved skulder. Poolbaren er fin, men man er til grin for sine penge. F.eks en Gin Tonic til 45,-kr afhentet i baren i et plastik krus med en enkelt isterning. Kaffe serveres i et flamingo krus. Man kan tilkøbe all inclusive for 750,.kr for 2 i døgnet. Maden i alle inclusive er til grin og ikke pengene værd..

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, maimann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Intertur, Intertur Hotels Team hos Alua Palmanova Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. august 2017
Google Oversæt

Dear maimann
Thank you for your feedback. All feedback is greatly appreciated and helps us make improvements. We will take note of all your comments and try our best to improve these services.
We hope you will give us the opportunity to accommodate you again in the not too distant future.
Kind regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. juli 2017

Hvis du er til badedyrsbutikker, engelsk madkultur og fulde unge (englændere) er Palma Nova stedet. Selve byen kunne være rigtig fin med sine mange nyrenoverede hoteller, dejlige strandre, smukke strandpromenade og beliggenheden tæt ved Palma, men byen er vokset sammen med nabobyen Magaluf, som er et stort fordrukkent kødmarked. Således har vi flere morgener nærmest skulle skræve over fordrukne unge mennesker, der med opkast ud over sig er faldet i søvn på trapper og fortove. Midt i alt dette ligger så Intertur Bay. Et hotel som af udseende lever op til alle forventninger: nyrenoveret, pænt, rent og med en fantastisk beliggenhed helt ud til vandet. Poolområdet er smukt beliggende højt hævet over Middelhavet, der er masser af solsenge (også selv om de hamstres hver morgen...) og især børne-poolen er fin. Den "store" pool er ret lille og dermed meget crowded og er derudover bare rektangulær og kedelig. Personalet er generelt rigtig venligt. Men her stopper det positive. Hotellet er et inferno af larm, ikke mindst om aftenen, hvor man i hvert fald på vores altan (1. Etage over børnepoolen) var fanget i et støjhelv.... bestående af to forskellige slags musik fra hotellets "show-room" og deres bar/restaurant. At man fra hotellets side ikke har styr på det, er ufatteligt. Hertil kommer så alm larm fra fulde naboer og deres musik og børn ved bordtennisbord, det sidste er helt ok, men rodet sammen med alt det andet blev det så voldsomt, at vi stort set undgik vores altan om aftenen.
Restauranten er helt klart indrettet på, at en meget stor procentdel af gæsterne er engelske, hvorfor buffet'en mere bringer en til de britiske øer end en spansk ø i Middelhavet. Der er meget lidt variation hen over ugen, og selv når der er asiatisk eller spansk aften, minder det hele om hinanden. Nogle aftener er det så dårligt, at det minder om et halvdårligt motorvejscafeteria, og vi undrer os over, hvordan dette i denne sammenhæng lever op til hotellets 4 stjerner? Det vennepar, vi var der sammen med, boede på søsterhotellet "Hawaii" den første uge - samme pris for buffeten, men mange niveauer over. Vi undersøgte, om vi måtte flytte halvpensionen derover, det brugte ledelsen tre dage til at overveje og endte op med et tilbud om at vi gerne (mod betaling) måtte gå derover og spise (det må alle andre også...) og så kunne de tilbyde 15% rabat... i stedet for at benytte os af dette tilbud, valgte vi 5 ud af 9 aftener at spise ude. Morgenmadsbuffetten er helt fin, men igen ret engelsk og uden variation overhovedet.

Værelsestip: Vælg værelse væk fra børnepoolsområdet, hvis du vil undgå aftenlarm.
Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, 951pernilled
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Intertur, Intertur Hotels Team hos Alua Palmanova Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juli 2017
Google Oversæt

Dear Pernille D
Thank you for your feedback. We take all guest feedback into consideration and we will continue to emphasize the needs of our guest. Your feedback and experience will help us point out the key areas on which to work on, and we truly appreciate the time you have taken to point out these matters.
Kind regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser