Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost ”
Anmeldelse af Zen Lounge Bar and Grill

Zen Lounge Bar and Grill
nr. 10 af 156 Restauranter i Palmanova
Udmærkelsescertifikatet
Spisemuligheder: Aftensmad, Morgenmad, Efter lukketid, Frokost, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Aftensmad, Morgenmad, Efter lukketid, Frokost, Levering, Reservationer
Anmeldt 15. juli 2018 fra mobile enheder

Vi besøgte dette sted flere gange til frokost - god betjening, dejlig location og skønt mad..

Kan klart anbefales ...

Dato for besøg: juli 2018
Tak, louisesX2663XJ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.561)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 1.561 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2018 fra mobile enheder

Lasagnen og kyllingen smagte virkelig dårligt og var næsten uspiselig. Fin havudsigt og ok betjening

Dato for besøg: juli 2018
Tak, HSB8
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 fra mobile enheder

Rigtig dejlig sted, maden var rigtig go. Helt sikkert et sted man skal besøge når man er i nærheden. Top karakter

Dato for besøg: juli 2018
Tak, christianjH1005HT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 fra mobile enheder

Fik et par drink der og det var et hyggeligt sted, lækkert område, gode sofaer med udsigt over vandet.
Men det skuffede at da vi fik regningen på 4 drink var der tilføjet 2,40 euro for betjeningen, mener godt selv jeg kan adminstrere at give drikkepenge, og hvad nu hvis jeg kun lige havde penge til 4 drink og ikke drikkepenge

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Allan T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2018 fra mobile enheder

Vi fik en omgang Fish’n Chips til ungerne og en Sirloin bøf, samt en gedeost salat. Maden var i rigelige portioner og af fornuftig kvalitet. Høflig og hurtig betjening.

Dato for besøg: april 2018
Tak, Kim Pichard N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Zen Lounge Bar and Grill, kiggede også på

 
Palmanova, Calvia
 

Har du været i Zen Lounge Bar and Grill? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering