Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer kigger på dette hotel
Expedia.com
200 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 06/08/21
Booking.com
200 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 05/08/21
Book nu, betal under opholdet
Hotels.com
200 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 06/08/21
Priceline200 $
eDreams200 $
travelup.com199 $
Vis 15 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.217)
Filtrer anmeldelser
1.218 resultater
Medlemsvurdering
562
479
134
29
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
562
479
134
29
14
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
13-18 af 1.218 anmeldelser
Anmeldt d. 1. september 2015

Lækkert og meget rent hotel. Besøgte hotellet sammen med en flok venner, og vi var alle begejstrede for dette hotel hvor personalet er meget venlige og professionelle. Hotellets placering er god, både i forhold til at besøge Palma (7 min. i taxa) eller det nærliggende S'Arenal som nås på 30 min til fods. Morgenmad på hotellet har høj standard, og pool området er lækkert. Eneste minus er larmen fra lettende fly fra lufthavnen som ligger ganske tæt på

Dato for ophold: august 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Peter T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TripMember050720152, Director de Relaciones con Clientes hos Hotel JS Palma Stay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. september 2015
Google Oversæt

Dear Guest,
First of all, we would like to apologise to you for not answering you in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.
Thank you very much for taking the time to tell us about your stay at our JS Hotel Palma Stay. Comments like yours help us to confirm that we are working in the right direction and keep us highly motivated to carry on doing so.
We are also happy that you valued so positively the location of the hotel, so close to the beach, with agreeable restaurants and shops nearby. We do hope you had the chance to go into Palma itself, especially as it is just a few minutes from the hotel by public transport. The British newspaper The Sunday Times recently declared Palma to be the best city in the world to live in!
We are really pleased that your stay was so satisfactory and we will let our staff know that we took well care of you and that we should keep working hard for our customers in order to keep them satisfied. We hope to be able to welcome you back here in our hotel soon.
Best regards, the whole team of the JS hotel Palma Stay

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. august 2015

Absolut super hotel for voksne.Lækker pool område med bar.Tæt på havet.Helt nyt spa med svømmebaner.Meget varieret morgen og aftensmad.Fine værelser.Meget flink personale.....,Helt igennem et perfekt hotel.

Værelsestip: Værelse med pooludsigt
Dato for ophold: august 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Gitte Pia J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TripMember050720152, Guest Relations Manager hos Hotel JS Palma Stay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2015
Google Oversæt

Dear Guest,
first of all, we would like to apologize to you for not answering you in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood. Thank you very much for taking the time to tell us about your stay at our hotel. Comments like yours help us to confirm that we are working in the right direction and keep us highly motivated to carry on doing so.It gives us great pleasure to learn that you have enjoyed our JS Palma Stay Hotel experience with highlights including the prime location of the hotel,the wonderful SPA and pool facilities, and the warm service delivered by our proud service ambassadors. Thank you for the positive feedback. It is great to read that you felt welcome throughout your entire stay. Our team here works very hard to ensure our guests have the best break possible.
Best wishes,
The whole JS Palma Stay Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. august 2015

Jeg var desværre nødsaget til at kontakte en læge, under mit ophold.
På værelset fandtes et lille skilt, med opfordring til at kontakte receptionen hvis man skulle søge læge.

Receptionen tilkaldte en læge, og efter en lidt håbløs konsultation, fordi lægen udelukkende kunne spansk, blev jeg præsenteret for en regning på 110 euro.

Betalte men kontaktede derefter mit forsikringsselskab ... de ville ikke refundere mit udlæg idet almindelig lægehjælp er/ burde være gratis i EU for EU borgere. De oplyste samtidig at hotellet bevidst kontakter en privatpraktiserende læge, i stedet for at anvise til en offentlig og gratis læge, fordi de "formentlig" modtager en andel af betalingen..

Havde derefter en snak med receptionen, som ikke afviste min klage, men blot kommenterede "du får vel regningen refunderet af din forsikring"

Okay at hotellet tager mine penge i baren, restauranten m.v.., men synes det er skidt at de tjener på deres gæsters sygdom.

Skrev en klage til hotelmanageren inden min afrejse, men har aldrig fået svar på denne, hvilket vel blot bekræfter at jeg har ret i min antagelse.

Dato for ophold: juli 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, larsr797
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TripMember050720152, Guest Relations Manager hos Hotel JS Palma Stay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. august 2015
Google Oversæt

Dear Guest,

we are in receipt of your comments. Thank you.

First of all, we hope that you are feeling better by now and have recovered. We hope you could enjoy our new and renovated facilities and relax in the magnificent Spa.
The steps taken by our hotel when one of our guests is calling for a doctor are appropriate. In the rooms are hangouts from a private medical centre. Now, the reception desk then asks if a doctor from this centre shall be called. Then, if the answer is positive, such in your case, a doctor from the private medical centre will come. We are terrbibly sorry and regret your dissatisfaction with the performance of the hotel, but these are the steps to follow when a guest requests a doctor to come to the hotel.
We thank you for booking with us and we hope to welcome you back again. Yours sincerely, The team at JS Palma Stay

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. august 2015

Hotellet ligger i den ene ende af Can Pastillas og det er forholdsvis roligt. Værelserne er lyse og pæne. Der er en flot morgenbuffet og den tilfredsstiller både sunde og mindre sunde sjæle. Poolen er i en fin størrelse og der er poolbar, der fungerer. Når det gælder regler vedr. liggestole, så halter det lidt. Selvom der står, at håndklæder vil blive fjernet inden 9,00, så er alle stole optaget med håndklæder uden mennesker kl. 8,00. Det er virkelig irriterende, at man har lov til at blokere stole hele dagen også når man går til frokost. Det er mega ukultiveret. Men ellers kan hotellet anbefales med gratis spa område og super smilende personale.

Dato for ophold: august 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, AnneHerskov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TripMember050720152, Guest Relations Manager hos Hotel JS Palma Stay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. august 2015
Google Oversæt

Dear Guest,
First of all, we would like to apologize to you for not answering you in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.
It gives us great pleasure to learn that you have enjoyed our JS Palma Stay Hotel experience with highlights including the prime location of the hotel.
We are also delighted to notice that our facilities were to your liking. In fact we have recently carried out large scale renovation work. The rooms have been decorated in warm, Mediterranean, natural shades of colour and are designed to provide our guests with complete comfort. The large windows let in a lot of natural light and many guests have told us how much they enjoyed the lovely views of the sea from their room. We have also opened a new spa, gymnasium, indoor swimming pools.
We are really pleased that your stay was so satisfactory and we hope to be able to welcome you back here soon. With very best regards from all the team here.
Best wishes,
The whole JS Hotel Palma Stay 4* Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juli 2015

Can Pastilla er et dejligt område i rolige omgivelser med en hyggelig havn, små butikker, gode små restauranter med meget hyggelig betjening og gode muligheder for gå- og cykelture, både lokalt og som udgangspunkt for længere udflugter på Mallorca.
Akvariet som ligger ca. 2 km fra hotellet er absolut et besøg værd.
En udflugt til Palma må man også unde sig selv. En smuk by.
Hotellet er roligt, dejlige værelser, fin rengøring af venligt personale, god mad i restauranten med meget venligt personale, fin betjening i baren ved det dejlige pool-område. Det eneste minus var lufthavnens nærhed. Vi gik ikke glip af hverken indgående eller udgående fly. Men vi kunne sagtens komme igen.

Dato for ophold: maj 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Kirsten J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TripMember050720152, Guest Relations Manager hos Hotel JS Palma Stay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. juli 2015
Google Oversæt

Dear Guest,
First of all, we would like to apologize to you for not answering you in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.

Further to your recent stay at our hotel, I am in receipt of your feedback which you very kindly took the time to complete online.

We see that you took the chance to walk about and enjoy the Can Pastilla landmarks, and restaurants that can be found within easy reach of the property. The truth is that the surroundings of the hotel are noted for the wide range of establishments of all sorts that are revamped every year to provide new, enjoyable experiences for the visitors to the area.

We hope that we will be able to welcome you back soon and that you will be able to enjoy a well earned rest soon again.
With best wishes.
The whole team at JS Palma Stay.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser