Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.810)
Filtrer anmeldelser
1.810 resultater
Medlemsvurdering
534
631
343
134
168
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
534
631
343
134
168
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.810 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2017

Hotellet er beliggende tæt på to dejlige sandstrande. Hotellet består af flere bygninger, hvor vi havde en nyrenoveret lejlighed på 6. sal med en pragtfuld udsigt over poolområdet, havet og bjerge. Personalet er meget venlige og hjælpsomme og gør rigtig meget for at holde det hele rent og pænt.

Der er tilknyttet et animationsteam til hotellet, som står for aktiviteterne i løbet af dagen. Konrad, Rossella og Akos gjorde en kæmpe indsats for at få gæsterne til at deltage i de forskellige aktiviteterne - godt arbejde. Underholdningen om aftenen var som oftest udefra. Vi har dog tidligere været på hotellet, hvor det var amationsteamet, som primært selv stod for det - dengang lavede de forskellige quizzer og shows, som man rigtig kunne grine af.

Maden i restauranten og snackbaren er okay, der er masser at vælge imellem og man finder altid et eller andet. Det kan dog godt blive lidt som en banegård, når der er virkelig tryk på.

Et dejligt sted, som vi gerne kommer tilbage til - kunne godt tage 2 uger mere.

  • Overnattede: juli 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
3  Tak, _familien_schjerning
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Alvaro P, Director de Relaciones Públicas hos HYB Eurocalas, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. august 2017
Google Oversæt

Hello familien_schjerning:

Thank you very much pasing by to send us your feedback, it is very useful for us to improve, thank you too for choosing HYB Eurocalas for your holidays. We are glad that you had a great time at the hotel and. We will be transmiting your words to the staff, they will appreciate it.

Please feel free to come again to any of our hotels, next time you can wook 2 more weeks and enjoy much long, we will look afeter you.

Kind regards.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. oktober 2016

Vi har holdt ferie på HYB Euro calas i 7 dage i efterårsferien.
Det har været en super dejlig ferie og vi har været meget tilfredse.
Personalet var ovenud søde og hjælpsomme. Maden var varieret. I restauranten blev der hurtigt ryddet op, hvis nogen spildte noget og der blev hurtigt ryddet af bordene.

Og da der var mange forskellige arrangementer for børnene.
Hotellet er et familie hotel og derfor er der selvfølgeligt støj. Men det har på intet tidspunkt været generende for os. Børnene var underholdt.
Hver aften var der show til børnene på scenen og efterfølgende for de voksne.

Kan varmt anbefale hotellet.

Værelsestip: Vi nød godt af et familie værelse, hvor der var udsigt til poolområdet på den ene side og til "gården" på den anden side.
  • Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, 999ksom
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HYB_Eurocalas, Multimedia hos HYB Eurocalas, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. oktober 2016

Kære kunde;
Mange tak for din kommentar. Vi er glade for, har nydt godt af HYB Eurocalas og håbet tilbage til at se dig meget snart. Med venlig hilsen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. juli 2016

Vi boede på Hotel Club Eurocalas i 9 dage og det var en rigtig god lejlighed. MEN vi forventede, at vi kunne varme vand, så vi kunne sidde på den dejlige terrasse og få en kop kaffe, imens børnene var lagt til at sove. Der var 2 kogeplader og 5 glas og intet andet !!
Rigtig godt med de mange bassiner i forskellige dybder og diverse gode rutchebaner.
DOG var der høj "dunkende" musik i næsten alle områderne, og om aftenen var der underholdning for børn og voksne, og med meget høj volumen, til omkring kl. 22 og 23. Det gjorde, at hyggen om aftenen fra vores altan, var begrænset, og vi foretrak at sidde inde, for lukkede døre.
Der var en del ventetid, inden vi fik nøglen, efter den lovede inkvartering. Lokalet til opbevaring af kufferter, imens vi ventede på nøglern, var stuvende fuldt, og vi måtte stille vores kufferter i receptionsområdet - ikke særligt trygt.

Værelsestip: Værelserne på sydsiden har en skøn udsigt, dog får man larmen fra underholdningen.
  • Overnattede: juni 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, 2011Margit
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HYB_Eurocalas, Multimedia hos HYB Eurocalas, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. juli 2016

Kære gæst, tak fordi du tog tid til at dele din feedback. Vi håber at se dig tilbage på Eurocalas. Venlig hilsen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. juli 2016

Det var meget kedelig mad. Man bliver selvfølgelig ikke sulten, men det var mega kedeligt og uden smage. Det var heller ikke noget special mad til børn. Ingen general dressing til salatbar og varme drikkevare var kun til morgenmad i restaurant. Ingen parasol ved svømmehallen.

Værelsestip: dårlig elevator
  • Overnattede: juli 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Bita D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HYB_Eurocalas, Multimedia hos HYB Eurocalas, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. juli 2016

Kære gæst, tak fordi du tog tid til at dele din feedback. Mens jeg ville ønske, du havde en bedre oplevelse, er det feedback som dette, at vi lære af og bruge til at forbedre. Vi arbejder hårdt på at levere en usædvanlig gæst erfaring, og det er tydeligt i dette tilfælde at vi kom til kort. Hvis du giver os en chance for at tjene tilbage din tillid, kan jeg forsikre dem for, at vi vil gøre vores bedste for at give dig den store hotel erfaring, at så mange af vores gæster har vokset så glad for. Venlig hilsen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. maj 2016

Vi skulle have holdt en uges ferie på Eurocalas i maj 2016 ifm. mine forældres 70 års fødselsdag. Bookede det et halvt år i forvejen og sikrede os forskellige betingelser opfyldt, bl.a. handicapvenlige forhold samt glutenfri mad i buffeten til to allergikere i familien. Ved ankomsten fik vi noget overraskende at vide, at hotellet var lukket pga. ombygning, og at de kunne flytte os over på et hotel i nærheden med tilsvarende stjerner. Ikke just den ferie, vi havde planlagt. Maden det nye sted var dårlig, men mest af alt var vi skuffede over den dårlige håndtering af Eurocalas. Ved et besøg på stedet i løbet af vores ferieuge, måtte vi konstatere, at flere klagede over stedets dårlige management.

  • Overnattede: maj 2016, rejste med familie
    • Service
2  Tak, Anja H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HYB_Eurocalas, Multimedia hos HYB Eurocalas, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. juni 2016
Google Oversæt

Good afternoon, firstly let me apologise on behalf to the hotel for the disruption to your holidays, we are sorry that your holiday plans were changed. I would like to assure that the hotel is now open, and fully operational, although we are putting the finishing touches to two buildings which will be opening shortly. Once again, we apologise for any inconvenience that you have suffered.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser