Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejlig mad midt i byen”
Anmeldelse af Restaurant Ca n Trompe

Restaurant Ca n Trompe
nr. 20 af 155 Restauranter i Cala dOr
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Spansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Særlige lejligheder, Store grupper, Familier med børn, Forretningsmøder, Lokalt køkken, Romantisk
Spisemuligheder: Frokost, Aftensmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 12. august 2021 fra mobile enheder

Virkelig god restaurant med meget smagfuld mad (i store portioner ;)) og god betjening. Bestemt et besøg værd - husk bordbestilling, det er - af gode grunde - en velbesøgt restaurant.

Dato for besøg: august 2021
Tak, sussiegalbergg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.218)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.218 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 fra mobile enheder

Hyggelig restaurant med en fornuftig placering i Cala d’Ors by midte. Maden var virkelig god, dog haltede opmærksomheden fra tjenerne en smule, men det var også en meget travl aften.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, CarlNoergaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2021 fra mobile enheder

Det var både hyggeligt men stadig med professionelt personale. Hele stemningen var ideal, og man følte sig velkommen fra sekundet man trådte ind. Maden var også helt som den skulle være, i mit selskab blev der bestil: laks og lam.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, math406q
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ca'n trompé, Propietario hos Restaurant Ca n Trompe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. august 2021
Google Oversæt

We are glad that you felt comfortable and enjoyed our food and service. A hug!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. juni 2019 fra mobile enheder

Vi besøgte Ca’n Trompe først i april en aften hvor der ikke var mange mennesker i Cala d’or - det var så hyggeligt med god betjening og dejlig
mad, så det var da klart at vi skulle spise der igen da vi her i juni kom tilbage. Men sikke en anderledes aften - maden var kedelig alt tilbehør var fra en frostpose der var overkogt og serveret koldt. Vi havde glædet os så derfor var skuffelsen selvfølgelig stor. Kære Ca’n Trompe hvor er det synd at det nogle gange skal gå så stærkt, for i kan jo godt det så vi jo i april.

Dato for besøg: juni 2019
Tak, fru-calador
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. maj 2018 fra mobile enheder

Skønt sted. Fik en helt fantastisk champignon forret og en lækker paella. Kan kan anbefales.
Dog bør tjeneren opfordres til lidt ventetid mellem retterne.
Hyggelig sted med god betjening.

Dato for besøg: maj 2018
Tak, Torben A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Ca n Trompe, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Ca n Trompe? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering