Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fremragende service”
Anmeldelse af Max Beach

Max Beach
Reservér bord
2
søn. 19/9
20:00
nr. 115 af 471 Restauranter i Mijas
Prisklasse: 14 $ - 76 $
Køkkener: Belgisk, Europæisk, Fransk, Spansk, International, Britisk
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 11. august 2021

Vi var 6 piger på Max Beach for at fejrer en venindes fødselsdag og vi fik den bedste service af en medarbejder som hedder Harry. Han var så opmærksom på os og formået virkelig at yde en fantastisk service.

Dato for besøg: august 2021
Tak, MominaW1994
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Reception Max Beach, Propietario hos Max Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden
Google Oversæt

Hi MominaW1994,

What a pleasure to read a feedback like this!
We are very happy that you and your friends enjoyed your time in Max Beach and hope we will see you soon!

All the best

Max Beach team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (240)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 241 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2021

Mine veninder og jeg spiste aftensmad på restauranten og servicen var i top! Deres medarbejder Harry var ekstrem serviceminded og gjorde vores oplevelse god. Kan klart anbefales

Dato for besøg: august 2021
Tak, 524dear
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Reception Max Beach, Propietario hos Max Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden
Google Oversæt

Hi 524dear,

Thank you for your fantastic comment!
We are looking forward to seeing you soon and will make sure that Harry will be there to look after you again :)

XoXo

Max Beach Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. august 2021

Vi var tre generationer der en eftermiddag spiste på restauranten. Det var super god mad og betjening i top. Men den øredøvende enerverende lyd ud af de mange højtalere, ødelagde noget af den gode stemning. Vi besøgte jo ikke et diskotek. Det havde været en langt bedre oplevelse hvis de havde spillet dæmpet lounge misik.

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, E441XYjohnm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Reception Max Beach, Propietario hos Max Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden
Google Oversæt

Hi E441XYjohnm,

We sincerely apologize for the music that was not up to your expectations. During the peak season in Max Beach apart from the restaurant service we also have pool parties and at night we open our Max Live Pool Lounge where we make shows with singers, dancers, acrobats with unique performances daily. The music from Max Live pool lounge can be more of a party music which we are happily promoting and we do not want to exclude our respected diners from the show as our goal is to create a happy and energetic atmosphere in our restaurant during the dinner time where all our guests can dine, dance and have fun.

In any case I would like to thank you for your comment. This feedback will be addressed to our management team and will be taken in consideration for our future shows.

Thank you and hope we will see you soon!

Max Beach Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. august 2021 fra mobile enheder

Vi blev forkælet af den bedste medarbejder, Harry, som gjorde vores oplevelse perfekt!
Maden og udsigten var helt i top.

Dato for besøg: august 2021
Tak, W4270BDsaram
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Reception Max Beach, Propietario hos Max Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden
Google Oversæt

Hi, W4270BDsaram,

Thank you for your lovely feedback!
We are pleased to hear that you enjoyed your visit to Max Beach and will be looking forward to seeing you again!
And Harry most definitely be praised for his service :)

Lots of love

Max Beach team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. maj 2021 fra mobile enheder

Moderne in sted, hvor der serveres mad af fin kvalitet.
Opmærksomme tjenere, venlige og imødekommende.

Dato for besøg: maj 2021
Tak, PNHvalsoe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Reception Max Beach, Propietario hos Max Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. maj 2021
Google Oversæt

Thank you for your comment! WE are glad you enjoyed your experience with us :)

We hope to see you very soon at MAX Beach.

Thanks once again from all the team!!!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Max Beach, kiggede også på

 
Mijas, Costa del Sol
Mijas, Costa del Sol
 

Har du været i Max Beach? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering