Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super middag efter portsmagning udenfor ”
Anmeldelse af Barao de Fladgate

Barao de Fladgate
Reservér med
Barao de Fladgate er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 21 $ - 81 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Særlige lejligheder, Store grupper, Lokalt køkken, Forretningsmøder, Smuk udsigt, Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Frokost, Reservationer
Anmeldt for 24. juli 2017 fra mobile enheder

Selv en lørdag var det muligt at få et perfekt bord ved vinduet til 5. Rigtig fin service og vidende personale.
Maden var en oplevelse og den konfiterede blæksprutte var en oplevelse i smag, struktur og visuel nydelse.
Dessert med en variation af lokale oste med tilbehør var at yderste kvalitet.
Vinkortet er overraskende lille men fint.
Tjeneren (George) løste sin opgave til UG plus.
Kommer meget gerne igen.

Tak, Christian P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (672)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 672 anmeldelser

Anmeldt for 8. maj 2016

En helt igennem positiv oplevelse at besøge restaurant Barao Fladgate i forbindelse med besøg i Porto. Vi spiste middag på restauranten om aftenen den 30. april 2016.

Skønne lokaler - smuk udsigt - dejlig mad og meget imødekommende betjening.

Restauranten kan varmt anbefales !

    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, Ivan M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 25. juli 2015

Fik heldigvis tid til en frokost på Barao de Fladgate efter et besøg og en rigtig god smagning hos Taylor's og inden vi skulle videre til Churchill's Port.
Et er udsigten fra terrassen - den er bare fantastisk.
Maden er bestemt også et niveau eller to over det gængse i området. Fik et par fine forretter med bl.a. torsk og en suppe.
Derefter risotto med sprød and (confit) og nødder, saltbagt fisk og en fin omgang pasta med bl.a. kylling, løg og fløde.
Maden var rigtig god, velsmagende og frisk. Men dog uden at være voldsomt kompliceret.
Første vin vi fik havde prop. Den blev byttet med det samme og uden problemer - måske skulle de selv havde spottet den ? Men ellers et godt vinkort.
Barao de Fladgate er bestemt et besøg værd - måske kombineret med besøg hos portvinshusene.
Prisniveauet i restauranten er lidt højere end normalen for området, men absolut acceptabelt.
Vi kommer gerne igen - både til frokost og for at prøve aftenmenuen. Og naturligvis for den fantastiske udsigt :-)
Et lille minus - de kunne godt investere i yderligere parasoller til terrassen. Der mangler et par stykker, såfremt man ikke ønsker at side i bagende sol.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, John T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TSEC_Management, Gerente hos Barao de Fladgate, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. september 2015
Google Oversæt

Dear John T,
Thank you for your review. We were glad that you had the time to be at Barão Fladgate during your stay in Porto.
We enjoyed very much reading your compliments, making the team very proud with the recognition of their work and attention to details that you noticed.
Hope to welcome you again when in Porto
Kind regards – the Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 27. januar 2015

Efter en dejlig portvinssmagning på Taylor's Lodge er det bare perfekt at indtage en dejlig frokost med tilhørende vine i restauranten. Kaffen indtages selvfølgelig på terrassen med udsigt over Porto by.

Tak, Torben A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TSEC_Management, Gerente hos Barao de Fladgate, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. marts 2015
Google Oversæt

Dear Eftersidder,
Thank you for selecting Barão Fladgate during your stay in Porto.
We enjoyed reading your compliments about our restaurant. The team is proud with the recognition of their daily effort towards excellency.
Hope to see you soon
Kind regards – The Managment

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 3. oktober 2011

For anden gang besøgte vi Fladgate, og for anden gang fik vi en god oplevelse ! Næsten på højde med Lauterbachs Saison, men selvfølgelig på portugisisk !

Når dertil lægges et efterfølgende besøg på Quinta do Panascal med DANSK audioguide, ja så var det næsten hele rejsen værd !!

Vi glæder os til næste besøg !

    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, Poul-Erik H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Barao de Fladgate, kiggede også på

Vila Nova de Gaia, Porto District
 
Porto, Porto District
Porto, Porto District
 
Vila Nova de Gaia, Porto District
 

Har du været i Barao de Fladgate? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering