Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Un bel hôtel à ne pas manquer!”
Anmeldelse af Hotel Ettoral

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hotel Ettoral
Vurderet som nr. 214 ud af 252 hoteller i Jesolo
Anmeldt 16. september 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Devant vue sur la petite rue piétonne le soir et la nuit et derrière vue sur la piscine!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Anouck Johny R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 39 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste som par
Tak, pisti92
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Davide P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, mirkaman
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste som par
1  Tak, stefano l
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Jesolo
0,7 km væk
Hotel Savoia
Hotel Savoia
Nr. 2 af 4 i Lido di Jesolo
202 anmeldelser
4,1 km væk
Almar Jesolo Resort & Spa
3,4 km væk
Hotel Adlon
Hotel Adlon
Nr. 19 af 252 i Jesolo
560 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,2 km væk
Hotel & Residence Il Teatro
3,4 km væk
Marina Hotel
Marina Hotel
Nr. 44 af 252 i Jesolo
219 anmeldelser
1,1 km væk
Hotel Malibran
Hotel Malibran
Nr. 66 af 78 i Jesolo
86 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Ettoral? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Ettoral

Adresse: Via Ugo Foscolo 72, 30016, Jesolo, Italien
Beliggenhed: Italien > Veneto > Venedi (området) > Jesolo
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 214 ud af 252 hoteller i Jesolo
Prisområde: 676 kr.-1.163 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Ettoral 3*
Antal værelser: 56
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Ettoral. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering