Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deludente(prima e ultima volta)”
Anmeldelse af Hotel Ettoral

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hotel Ettoral
Vurderet som nr. 213 ud af 251 hoteller i Jesolo
Anmeldt 12. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste som par
Tak, pisti92
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (39)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 39 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Davide P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, mirkaman
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste som par
1  Tak, stefano l
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste som par
Tak, Kristi S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Jesolo
0.7 km væk
Hotel Las Vegas
Hotel Las Vegas
Nr. 78 af 251 i Jesolo
261 anmeldelser
1.4 km væk
Hotel Eraclea
Hotel Eraclea
Nr. 122 af 251 i Jesolo
73 anmeldelser
0.2 km væk
Hotel Universo
Hotel Universo
Nr. 103 af 251 i Jesolo
76 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.1 km væk
Hotel Columbia e Ninfea
Hotel Columbia e Ninfea
Nr. 128 af 251 i Jesolo
113 anmeldelser
3.8 km væk
Astromare Hotel
Astromare Hotel
Nr. 209 af 251 i Jesolo
113 anmeldelser
1.0 km væk
Eden Hotel
Eden Hotel
Nr. 28 af 251 i Jesolo
349 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Ettoral? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Ettoral

Adresse: Via Ugo Foscolo 72, 30016, Jesolo, Italien
Beliggenhed: Italien > Veneto > Venedi (området) > Jesolo
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 213 ud af 251 hoteller i Jesolo
Prisområde: 663 kr.-1.395 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Ettoral 3*
Antal værelser: 56
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Ettoral. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering