Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A casa di Amici”

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Arcevia
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Casale Ripalta Bed & Breakfast
Vurderet som nr. 4 ud af 5 B&B'er/kroer i Arcevia
Anmeldt 25. august 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2015, rejste med familie
Tak, Gianpietro T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 12 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, 254lucia
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2015
Google Oversæt

Værelsestip: le stanze sono migliori rispetto all'appartamento il nostro bagno non aveva il bidet ed era picc...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Letizia R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Bruno A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2014
Google Oversæt

Værelsestip: le stanze per più di de persone sono molto grandi con un ulteriore locale soppalcato
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2014, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, checcov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Arcevia
2,9 km væk
Il Paradiso del Re
Il Paradiso del Re
Nr. 2 af 2 i Arcevia
35 anmeldelser
9,4 km væk
B&B Bosimano
B&B Bosimano
Nr. 12 af 14 i Arcevia
7 anmeldelser
3,4 km væk
Palazzo Capuccio
Palazzo Capuccio
Nr. 2 af 5 i Arcevia
18 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
6 km væk
Agriturismo Il Leccio
Agriturismo Il Leccio
Nr. 10 af 14 i Arcevia
7 anmeldelser
0 km væk
Agriturismo La Cantina di Bacco
7,8 km væk
Antico Borgo
Antico Borgo
Nr. 1 af 2 i Arcevia
208 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Casale Ripalta Bed & Breakfast? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Casale Ripalta Bed & Breakfast

Adresse: Frazione Ripalta 63, 60011 Arcevia, Italien
Beliggenhed: Italien > Marche > Province of Ancona > Arcevia
Faciliteter:
Fitnesscenter Tekøkken Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 4 ud af 5 B&B'er / kroer i Arcevia
Antal værelser: 4

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering