Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Torneremo!”
Anmeldelse af Hotel Verde

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Hotel Verde
Vurderet som nr. 14 ud af 41 hoteller i Casamicciola Terme
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 6. september 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Opterei per le camere sulla terrazza, la vista è notevole.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Nancy Z
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 155 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Sabrina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Viola0306
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med familie
1  Tak, Giovanni S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste som par
Tak, Nick D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Casamicciola Terme
1,2 km væk
Albergo Terme La Reginella
Albergo Terme La Reginella
Nr. 3 af 18 i Lacco Ameno
451 anmeldelser
0,3 km væk
Hotel Bel Tramonto
Hotel Bel Tramonto
Nr. 11 af 41 i Casamicciola Terme
484 anmeldelser
1,7 km væk
Albergo Terme Italia
Albergo Terme Italia
Nr. 28 af 41 i Casamicciola Terme
130 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,1 km væk
ELMA Park Hotel Terme e Benessere
ELMA Park Hotel Terme e Benesser...
Nr. 23 af 41 i Casamicciola Terme
229 anmeldelser
1,9 km væk
Villa Fiorentina Residence
Villa Fiorentina Residence
Nr. 36 af 41 i Casamicciola Terme
108 anmeldelser
2 km væk
Hotel Ape Regina
Hotel Ape Regina
Nr. 20 af 41 i Casamicciola Terme
136 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Verde? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Verde

Adresse: Via Fundera 8, 80074 Casamicciola Terme, Isola d'Ischia, Italien
Beliggenhed: Italien > Campania > Province of Naples > Isola d'Ischia > Casamicciola Terme
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant Roomservice Spa Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 14 ud af 41 hoteller i Casamicciola Terme
Prisområde: 373 kr.-702 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Verde 3*
Antal værelser: 31
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Verde. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering