Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (266)
Filtrer anmeldelser
266 resultater
Medlemsvurdering
148
67
27
15
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
148
67
27
15
9
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 266 anmeldelser
Anmeldt d. 10. februar 2017 fra mobile enheder

Efter en uge på Koh samet tog vi videre til Nirvana Resort på Koh chang ❤. Det absolut skønneste sted på jorden, så fredfyldt og roligt.
Vi er 2 voksne og 2 børn og alle 4 havde en skøn uge på nirvana.
Vi boede i the artist House og her var fin plads til at vi alle kunne brede os.
Man kan risikere at møde lidt spændende dyr under sit ophold, men hvad andet kan man forvente med junglen i baghaven.
Vi vil meget gerne tilbage ❤.

Overnattede: februar 2017, rejste med familie
Tak, charlotteogtue
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Richard R, Owner hos Nirvana Resort Koh Chang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. februar 2017
Google Oversæt

Thankyou so much for your kind review ...I do hope you and your family will return..
All the best
Richy

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. januar 2017 fra mobile enheder

Et dejligt sted med gode og velholdte hytter. Spændende med de vildtlevende aber, som kommer tæt på. Kan især anbefales til dem som ønsker ro og afslapning i lækre omgivelser kombineret med god service.

Overnattede: januar 2017, rejste med venner
Tak, MichaelW2828
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Richard R, Owner hos Nirvana Resort Koh Chang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. januar 2017
Google Oversæt

Thank you so much for your kind review .....We hope you will come back again sometime
All the best
Richy,
CEO Nitvana resorts

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. januar 2017 fra mobile enheder

Vi kom ind fra gaden 2 voksne og 4 børn på en meget travl dag og fik en rigtig fair deal. Stedet er meget autentisk og super personale. Vi har boet på rigtig mange hoteller også forretningsmæssigt men morgenmaden her slår det meste.
Poolområdet var rigtig dejligt og de var ved at renovere terrassen. Ungerne manglede dog mulighed for at købe nogle is :-)
Om morgenen vågnede vi op til aber udenfor hvilket var en helt unik oplevelse for vores børn.
Kommer vi til Koh Chang igen vil vi helt sikkert forsøge at bo på Nirvana.
Tusind tak!

Overnattede: januar 2017, rejste med familie
Tak, svendk2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Richard R, Owner hos Nirvana Resort Koh Chang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. januar 2017
Google Oversæt

Thankyou for your kind review ...we really look forward to seeing you again...
All the best
Richy
CEO Nirvana resorts

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. marts 2016 fra mobile enheder

Vi havde læst meget godt om stedet via nettet så vores oplevelse da vi ankom var derfor meget skuffende. Her virkede lukket og ubeboet. Vores tre værelser lugtede jordslået, og det første der mødte os var aggressive aber, der forsøgt at komme ind i husene. De ansatte fodrede aberne med brød og sodavand og flere gæster fortalte at de var plagede af aberne fra tidlig morgen. Husene var slidte og i det hele taget virkede det trist. Vi valgte at finde et andet resort. Det skal dog siges, at vi fik alle vores penge retur 14 dage efter.

Overnattede: februar 2016, rejste med familie
Tak, Randi H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Richard R, Owner hos Nirvana Resort Koh Chang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. april 2016
Google Oversæt

Wow ..."warm and troublesome monkeys "...most people are happy to see monkeys and they are NOT troublesome and my staff do not feed them near the bungalows. over the years they have become more friendly due to the smell of food and the fact they are no longer hunted which they used to be on our land...we occassionally feed them IN THE JUNGLE to train them not to come too near us....our rooms are beautiful and have antique furniture along with modern comfortable utilities We don't do Index! We are a small company of hard working people trying to weather the current political and economic storm. Having to give you back 14 days of income over the relationship with you and the monkeys was a hard pill to swallow!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. januar 2016 fra mobile enheder

Vi har netop haft et fantastisk ophold på nirvana. Vi boede i deluxe sea wiew og elskede det.
Morgenmaden er fin, der er nybagt brød, juice, kaffe og vandmelon og ananas ad libitum og så bestiller man en ret fra ala carte, vi anbefaler gerne deres musli og french toast.
Hvis man ønsker masser af gang i den skal man ikke bo på nirvana, da det ligger i bang bao og et godt stykke fra havnen. De har dog gratis kørsel til havnen hver dag kl 18 og hjem igen kl 20.
Hos nicky i receptionen kan man leje en scooter til 200tbh hvilket vi gjorde og nyd.

Eneste minus var lidt myrer på toilettet og at man ikke kunne bade i det vand som var foran vores hytte.

Der er en skøn skøn pool og poolenmanden er super, godt humør og altid frisk på at hjælpe.

Overnattede: januar 2016
1  Tak, mathildejacob
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Richard R, Owner hos Nirvana Resort Koh Chang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. januar 2016
Google Oversæt

Thankyou so much for giving us 4 stars and the warm comment "love love love"...I believe your language is Danish which I cannot read. Never mind I get the vibe ....please come to see us again ....
Love from me
Richy Rhodes ,
CEO Nirvana resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser