Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Kacha Resort & Spa, Koh Chang(Ko Chang)(Meget for pengene!)
62 $
54 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Pool
Koh Chang Paradise Resort & Spa(Ko Chang)(Meget for pengene!)
69 $
42 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 19 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 19 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 52 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

The Emerald Cove Koh Chang(Ko Chang)(Meget for pengene!)
106 $
64 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Sea View Koh Chang(Ko Chang)(Meget for pengene!)
190 $
62 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
KC Grande Resort & Spa(Ko Chang)
96 $
73 $
Trip.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 13 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 13 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 84 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

AWA Resort(Ko Chang)(Meget for pengene!)
62 $
50 $
Agoda.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Chivapuri Beach Resort Koh Chang(Ko Chang)(Meget for pengene!)
112 $
47 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
The Dewa Koh Chang(Ko Chang)(Meget for pengene!)
71 $
62 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
113 $
98 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 18 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 18 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 119 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Anmeldelser (803)
Filtrer anmeldelser
803 resultater
Medlemsvurdering
409
261
87
31
15
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
409
261
87
31
15
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 803 anmeldelser
Anmeldt for 26. marts 2017 fra mobile enheder

Vi boede på hotellet i 10 dage, og alt i alt var det rigtig fint, men der er flere steder, hvor der er plads til forbedring.

1. Rengøringen er ikke i orden - der var beskidt flere steder på værelset, og brusekabinen har gamle indtørrede sæberester fra tidligere gæster.

2. Selv om vi fik skiftet lagner flere gange, havde de alle sammen pletter.

3. Rigtig fin morgenmadsbuffet og fornuftig restaurant - lidt dyrt i forhold til at spise ude.

4. Første hotelværelse havde ekstremt mange insekter og dyr, så selv om vi var blevet opgraderet, måtte vi bede om et nyt værelse.
Jeg kan godt lide dyr, men når der er geckos og 30-40 flyvende insekter på end badeværelse, er det ikke super lækkert.

Overnattede: marts 2017, rejste som par
1  Tak, b100w
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pius L, General Manager hos Centara Koh Chang Tropicana Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. maj 2017
Google Oversæt

Dear b100w,

Warmest greetings from Centara Koh Chang Tropicana Resort.

Thank you for having chosen our resort for your 10 day holiday recently. We are happy to read that you had a great stay overall and have also noted your comments for areas of improvement. Please note that as you would expect in tropical climate, we cannot avoid from having geckos and insects in the resort. However, please be informed that we do regular pest control and spray all our guest rooms three times every week for insects for the convenience of our guests.

Thank you again and we hope we have the opportunity to welcome you back some time in the future.

Best regard,
Pius M. Luechinger
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 3. marts 2017

Vi kom til hotellet efter en lang drøj rejse fra Cambodia. Vi fik hurtigt vores værelse, super, meget plads badeværelse delt i 3 og en udendørs bruser. Vi fik rene håndklæder hver dag, rengøringen var i top. Vi erfarede at der kun var koldt vand på dette grønne hotel og det fandt vi hurtigt var forfriskende. Pool området var perfekt med mange solsenge, alle de badelagener vi ønskede, god servering og altid sobert i området.
Maden i top. Vi købte en romantisk middag, et telt med blomster, smukt dækket op og vores egen tjener, som var hyggelig og dygtig. Maden var også her helt i top. Alle ansatte på hotellet var smilende og venlige. Der var også en krydderhave, som vi kunne gå rundt og dufte til.

  • Overnattede: februar 2017, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Spicy_12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pius L, General Manager hos Centara Koh Chang Tropicana Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. marts 2017
Google Oversæt

Dear Spicy_12,

Warmest greetings from Centara Koh Chang Tropicana Resort.

Thank you for staying with us during your visit to Koh Chang and thank you for taking the time to share your feedback. We are happy to know that we were able to provide you with a memorable stay and thank you for highlighting our clean and spacious cabanas, our nice pool area, and our friendly and helpful team. Glad you also enjoyed your romantic, private dinner on the beach with good food, drinks, flowers and personal waiter.

We hope we have the opportunity to welcome you back in the near future.

Best regards,
Pius M. Luechinger
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 19. januar 2017 fra mobile enheder

Vi besøgte Centara for 3. Gang og det har aldrig været bedre.
Ved ankomsten blev vi modtaget af den sødeste receptionist og følte os så velkomne.
Vi boede i en bungalow i den smukkeste tropiske have, værelset var stort og smukt, badeværelse adskilt i 3 dele lækkert,
Der var udendørs kold bruser, skønt i varmen.
Flotte sæber, bodylotion m.v hver dag.
Rengøringen helt i top
Morgenmaden var superlækker med et kæmpe udvalg, altid med smilende venlig betjening.
Restauranten har et kæmpeudvalg af lælre retter, 2 gamge om ugen buffet.
Betjeningen helt i top.
Ved poolen kunne man købe frokost lækkert og samme dejlige betjening.
Hotellet arrangerede min mands runde fødselsdag på stranden med egen tjener og kok.
Vi glemmer det aldrig.
Den kærlige betjening af alle gør, at vi vender tilbage.

Overnattede: november 2016, rejste som par
Tak, 27bkr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pius L, General Manager hos Centara Koh Chang Tropicana Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. januar 2017
Google Oversæt

Dear 27bkr,

Warmest greetings from Centara Koh Chang Tropicana Resort.

Thank you very much for your third return visit to our resort and for the excellent TripAdvisor rating. We are happy to know that we were able to provide you with another memorable stay and a birthday celebration and that our staff made you feel welcome.

Definitely, we look forward to welcoming you back for another relaxing stay in the future.

Best regards,
Pius M. Luechinger
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 27. marts 2016

Hotellet har Centara klasse. Stort dejligt hotel. Alt er bare ok. Lækker pool ved stranden og meget børnevenlig strand. Ting til forbedring: Frugt på værelset ved ankomst. Mere personale. Især ved morgenmaden. Her gik der lang tid mellem afrydning g betjening.
Men endnu engang et godt ophold på et Centara hotel.

  • Overnattede: marts 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, KIMHOLM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pius L, General Manager hos Centara Koh Chang Tropicana Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. marts 2016
Google Oversæt

Dear KIMHOLM,

Warmest greetings from the Centara Koh Chang Tropicana Resort.

Thank you for sharing such a positive review with our team and the TripAdvisor community. We are happy to read that you had a nice and relaxing holiday and that your particularly enjoyed our pool and our beach.

We look forward to welcoming you back for another great holiday at the Centara Koh Chang Tropicana Resort.

Best regards,
Pius M. Luechinger
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 10. februar 2016

Rigtigt godt beliggende centralt i roligt ferie område.
Store værelser med køleskab(bar) kogekande, og rigtig god service i og på hele hotel området. der er fyldt op med diverse cremer på værelserne hver dag.
Børne venlig strand( lavvandet ca. 100 m ud) kun små bølger. børnepool , lækkert spise område, bar i pool.
billigt at komme til lidt større område af øen med meget strand liv og barrer .
Nød virkelig første ferie i rolige omgivelser.

  • Overnattede: februar 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
2  Tak, Finn L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pius L, General Manager hos Centara Koh Chang Tropicana Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. februar 2016
Google Oversæt

Dear Finn L,

Warmest greetings from the Centara Koh Chang Tropicana Resort.

We are delighted to know that you had a wonderful holiday experience with us and thank you for highlighting our resort facilities and services, which you felt were all excellent.

We look forward to welcoming you back in the future.

Best regards,
Pius M. Luechinger
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser