Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“One Very Good Hotel and Management Team”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Best Western Executive Inn
Vurderet som nr. 3 ud af 26 hoteller i Round Rock
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 24. juni 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, ddmscool
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (498)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

486-490 af 498 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2008, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, specialneedsparents
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2007
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2007
1  Tak, dak517
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2006, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
2  Tak, Roadrunner12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2006, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
4  Tak, B_dogg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Round Rock
5.2 km væk
Home2 Suites by Hilton Austin Round Rock
4.6 km væk
Hampton Inn Austin-Round Rock
3.7 km væk
Quality Inn & Suites - Round Rock
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4.3 km væk
Homewood Suites by Hilton Austin / Round Rock
0.2 km væk
WoodSpring Suites Austin Round Rock
0.9 km væk
Hilton Garden Inn Austin/Round Rock
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Best Western Executive Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Best Western Executive Inn

Adresse: 1851 North I-35, Round Rock, TX 78664
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Texas > Round Rock
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 bedste lavprishotel i Round Rock
Nr. 3 forretningshotel i Round Rock
Nr. 8 familiehotel i Round Rock
Prisområde: 466 kr.-1.021 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — Best Western Executive Inn 2.5*
Antal værelser: 68
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Best Western Executive Inn. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Best Western Round Rock
Round Rock Best Western

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering