Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Trip.com
ZenHotels.com
Expedia.com
Hotels.com
Vis 15 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.740)
Filtrer anmeldelser
1.742 resultater
Medlemsvurdering
764
599
243
73
63
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
764
599
243
73
63
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 1.742 anmeldelser
Anmeldt d. 10. marts 2020

Dejligt Hotel, lige kommet hjem efter en uge. Pænt og rent overalt.
Flot morgenmads buffet, med mange valgmuligheder, noget for enhver smag.Aften buffet, ligeledes meget alsidig, med noget for enhver smag.Venligt personale. God beliggenhed, tæt på Strandpromenaden, butikker og restauranter. Kommer gerne igen

Dato for ophold: marts 2020
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, JetteH154
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CoralCalifornia, Director General hos Hotel Coral Suites & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. marts 2020
Google Oversæt

Dear client,
Thank you for your review and comments, we look forward to see you back soon.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. januar 2020 fra mobile enheder

Dejlig beliggende hotel, meget fine værelser, ny renoverede, dejlig pool med bar, venligt personale, badekåber på alle værelser, dejlige møbler på terrassen, bar priser lidt høje i forhold til hele byen, god beliggenhed kort afstand til hele byen og stranden.

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Petertele
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CoralCalifornia, Director General hos Hotel Coral Suites & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. januar 2020
Google Oversæt

Dear client,
Thank you for your review and comments, we will take them in mind, we look forward to see you back soon.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. december 2019 fra mobile enheder

Sunprime Coral Suites scorer højt alene på sin beliggenhed (tæt på alt), og faciliteter, renlighed og aktiviteter samt ikke mindst hele hotelpersonalets venlighed giver andre markante plusser. Vi havde morgen- og aftensmad med i pakken, og kvaliteten var udmærket, omend det enkelte aftener kneb med opfyldningen. Boede på værelse 533 med fin udsigt til pool og hav, men fik først sol sidst på eftermiddagen. Havde foretrukket 514-522 på langsiden

Dato for ophold: december 2019
3  Tak, 303henningh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CoralCalifornia, Director General hos Hotel Coral Suites & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. december 2019
Google Oversæt

Dear client, thank you for your kind review and comments we appreciate so much, we hope to see you soon end you get the room number of your preference, however this is under availability.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. juli 2019 fra mobile enheder

Pænt hotel der dog er ved at blive til et ungdomshotel. Meget høj musik fra poolbaren den første uge vi var der, måske for at overdøve byggelarmen?
Morgenmaden var heller ikke nogen stor oplevelse, halvkold scrumble eggs og halvsej bacon de fleste dage.
Vi vælger nok at prøve noget andet næste gang.

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 254karstene
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CoralCalifornia, Director General hos Hotel Coral Suites & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. juli 2019
Google Oversæt

Dear client, thank you for your poor experience. In summer due to the trends in Canary Islands destinations there is more young tourist demand, nonetheless we would be very happy if you come in future and you can enjoy our product after the works we are doing at present specially in our restaurant facilities.
Gerardo Fernandez
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juni 2019 fra mobile enheder

Hvis du ønsker en ferie midt i byen og et hotel i høj klasse er dette stedet.
Hotellet er kun for voksne, har et lækkert poolområde og vi fik et fantastisk værelse/lejlighed. Et hjørneværelse på 5. Sal.
Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, helleth
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CoralCalifornia, Director General hos Hotel Coral Suites & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. juli 2019
Google Oversæt

Thank you very much for your review, we appreciate you considered our hotel as the one to come back and expecto to see you again in near future.
Gerardo Fernandez
Hotel Mng.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser