Vi ankom 8 timer senere end planlagt da der desværre var problemer med flyet, vi havde hjemmefra booket og betalt for et specifikt værelse. Det viste sig så da vi ankom om aften, at vi havde fået et forkert værelse. Da vi henvente os i receptionen angående dette var der desværre ikke meget hjælp at hente, de lovede os at vi ikke var blevet snydt da værelserne var identiske, de kunne ikke gære mere ved det ud over at nævne det for deres chef som først mødte dagen efter. Da vi så dagen efter henvente os til chefen i receptionen SÅ skete der godt nok noget, de beklagede mange gange over at vi ikke havde fået det værelse vi havde bestilt og betalt hjemmefra, og for at gøre skaden god igen ombookede de os til et større værelse. Vi blev simpelthen mødt med så meget hjælpsomhed og varme at vi helt glemte alt om denne dårlige start på ferien og derefter bare nød resten!
Dog kan det nævnes at man skal forvente at pladsen omkring poolen er noget lille og hvis man skal være sikker på at få en plads kan man imod betaling booke nogle specielle solsenge. Deres Aircondition var ikke specielt god, i hvert fald ikke på de 2 værelse vi boede på, det er dog muligt at spørge i receptionen efter en blæser. Vi spiste kun morgen mad og frokost på hotellet og det var godt, ved ikke ang. aftensmaden.