Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sympa pour cours séjour”
Anmeldelse af Apartamentos Indasol

Apartamentos Indasol
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
Apartamentos Indasol
Vurderet som nr. 17 ud af 68 specialiseret indkvartering i Salou
Anmeldt 4. august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016
Tak, Jessykueffer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (14)
Der er nyere anmeldelser for Apartamentos Indasol
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 14 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2015, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Nataly-vredinka
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Alexander Z
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2015, rejste som par
Tak, helene82000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2014, rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Окладникова Е
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Salou
0.5 km væk
Aparthotel CYE Holiday Centre
0.1 km væk
Eurosalou Hotel
Eurosalou Hotel
Nr. 47 af 93 i Salou
1.384 anmeldelser
0.4 km væk
Regente Aragon
Regente Aragon
Nr. 15 af 93 i Salou
442 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.3 km væk
Ohtels Belvedere
Ohtels Belvedere
Nr. 9 af 93 i Salou
1.853 anmeldelser
1.0 km væk
Les Dalies Apartmentos
0.4 km væk
Hotel Evenia President
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Apartamentos Indasol? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Apartamentos Indasol

Adresse: Ciutat de Reus, 4, 43840 Salou, Spanien
Beliggenhed: Spanien > Catalonien > Province of Tarragona > Costa Daurada > Salou
Hotelstil:
Vurderet som nr. 17 ud af 68 specialiseret indkvartering i Salou
Prisområde: 279 kr.-453 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Apartamentos Indasol 3*
Antal værelser: 10
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Apartamentos Indasol. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering