Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 17.00
Gem
Book på forhånd
Hvorfor skal du booke på Tripadvisor?
  • Højdepunkter for turen og hele turplanen
  • Let online reservation
  • Laveste garanterede pris
Flere oplysninger
  
Sådan kan du opleve Puerto Marina Benalmadena
fra 18,11 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (8.465)
Filtrer anmeldelser
8.465 resultater
Medlemsvurdering
4.862
2.714
658
150
81
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
4.862
2.714
658
150
81
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
79-84 af 8.465 anmeldelser
Anmeldt d. 14. april 2016

Benalmadena Puerto Marina, er en lidt speciel havn, med nogle flotte lejlighedskomplekser, og en hel del spisesteder, og mange foretninger, men det indeholdt også et akvarie, ikke stor men flot. i den store havn lå der også en hjuldamper. Endvidere var der ret så mangebådture man kunne være med på.

Dato for oplevelse: marts 2016
Tak, Leif J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. marts 2016

Benalmadena Puerto Marina er en fantastisk dejlig arkitektur. Med de hvide huse og kanalerne. Der er en dejlig promenade, med mange charmerende butikker og en hyggelig stemning.

Dato for oplevelse: april 2015
Tak, Jan J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. marts 2016 fra mobile enheder

Dette er stedet hvis man vil have masser af butikker, restauranter, barer, og være et sted hvor der er masser af turister. Selve området er rigtig flot, husene omkring marinaen er bygget i arabisk stil og lejlighederne i bebyggelsen er meget dyre. Der ligger mange flotte både i havnen og der er også mulighed for at tage på en sejltur med en af flere tur både. Der er gode parkerings muligheder i området.

Dato for oplevelse: marts 2016
Tak, Putteogme
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. januar 2016 fra mobile enheder

Når man kommer til denne havn får man et fantastisk syn er nærmest eventyrligt med en masse barer og restauranter virkelig et sjovt sted der er også masser butikker med alt muligt kommer gerne igen

Dato for oplevelse: december 2015
Tak, kimstorm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. november 2015

Jeg kan kun anbefale dig, at tage forbi havnen i Benalmadena. Den er langt flottere end alle andre havne på Costa Del Sol.

Dato for oplevelse: november 2015
Tak, 887filiped
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser