Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Will be back”
Anmeldelse af Tricia Lynn Motel

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i North Myrtle Beach
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Tricia Lynn Motel
Vurderet som nr. 40 ud af 52 hoteller i North Myrtle Beach
Anmeldt 21. august 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, mat1978-33
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

34-38 af 43 anmeldelser

Et TripAdvisor-medlem
Reidsville, NC
12
Anmeldt 26. juni 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2006
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. marts 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2005, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, gnodule
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
551
Anmeldt 1. april 2005
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2005
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
9  Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
Waverly New York
18
Anmeldt 2. januar 2005
Google Oversæt

8  Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i North Myrtle Beach
0,2 km væk
Edgewater Inn
Edgewater Inn
Nr. 15 af 52 i North Myrtle Beach
90 anmeldelser
1,9 km væk
Bay Watch Resort & Conference Center
Bay Watch Resort & Conference Ce...
Nr. 7 af 52 i North Myrtle Beach
2.328 anmeldelser
3,4 km væk
Best Western Ocean Sands Beach Resort
Best Western Ocean Sands Beach R...
Nr. 4 af 52 i North Myrtle Beach
1.688 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3 km væk
Castaway Beach Inn
Castaway Beach Inn
Nr. 20 af 52 i North Myrtle Beach
199 anmeldelser
0,7 km væk
North Beach Plantation
North Beach Plantation
Nr. 1 af 52 i North Myrtle Beach
2.766 anmeldelser
6,5 km væk
Avista Resort
Avista Resort
Nr. 2 af 52 i North Myrtle Beach
2.379 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Tricia Lynn Motel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Tricia Lynn Motel

Adresse: 4601 S Ocean Blvd, North Myrtle Beach, SC 29582-5336
Beliggenhed: USA > South Carolina > Coastal South Carolina > North Myrtle Beach
Faciliteter:
Strand Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 23 hotel ved stranden i North Myrtle Beach
Prisområde: 294 kr.-1.051 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 51
Også kendt som:
Tricia Lynn Hotel North Myrtle Beach

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering