Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Totally horror story”
Anmeldelse af Pocono Palace Resort

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Pocono Palace Resort
Vurderet som nr. 1 ud af 2 hoteller i Marshalls Creek
Anmeldt 4. februar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2017, rejste som par
7  Tak, charles12621
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RomanceManager, Manager hos Pocono Palace Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. februar 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.091)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

947-951 af 2.091 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2017, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
3  Tak, Rebecca B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RomanceManager, Manager hos Pocono Palace Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. januar 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. januar 2017
Google Oversæt

Værelsestip: garden of eden apple is our favorite room!!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
3  Tak, Rhue K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RomanceManager, Manager hos Pocono Palace Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. januar 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. december 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Oktober 2016, rejste som par
2  Tak, Daisy E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RomanceManager, Manager hos Pocono Palace Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. december 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. december 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2016, rejste som par
12  Tak, c d
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RomanceManager, Manager hos Pocono Palace Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. december 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Marshalls Creek
25,1 km væk
Pocono Manor Resort & Spa
Pocono Manor Resort & Spa
Nr. 2 af 2 i Pocono Manor
1.508 anmeldelser
7,5 km væk
Bushkill Inn & Conference Center
16,7 km væk
Stroudsmoor Country Inn
Stroudsmoor Country Inn
Nr. 5 af 8 i Stroudsburg
365 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
12,9 km væk
Budget Inn & Suites
Budget Inn & Suites
Nr. 2 af 7 i East Stroudsburg
675 anmeldelser
16,5 km væk
Holiday Inn Express Stroudsburg - Poconos
21,8 km væk
Paradise Stream Resort
Paradise Stream Resort
Nr. 2 af 7 i Mount Pocono
1.559 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Pocono Palace Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Pocono Palace Resort

Adresse: 206 Marquis Road, Marshalls Creek, PA 18335
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Pennsylvania > Pocono Mountains Region > Marshalls Creek
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 2 hoteller i Marshalls Creek
Prisområde: 1.147 kr.-1.929 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Pocono Palace Resort 3.5*
Antal værelser: 189
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Pocono Palace Resort. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Pocono Palace Hotel Marshalls Creek
Caesars Pocono Palace Poconos
Poconos Palace

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering