Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“couldn,t be better”
Anmeldelse af Mon Fort Hotel

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Bridlington
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Mon Fort Hotel
Vurderet som nr. 83 ud af 117 B&B'er/kroer i Bridlington
Anmeldt 19. juni 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, BobCARCROFT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (101)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

71-75 af 101 anmeldelser

Anmeldt 14. juni 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, arty18
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, bridcomvisitor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, harryheroes64
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2009, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, shelly1973
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Bridlington
0,7 km væk
Expanse Hotel
Expanse Hotel
Nr. 1 af 6 i Bridlington
606 anmeldelser
1,1 km væk
Monarch Hotel
Monarch Hotel
Nr. 3 af 6 i Bridlington
240 anmeldelser
1,3 km væk
The Marina
The Marina
Nr. 5 af 117 i Bridlington
439 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,1 km væk
Longcroft Lodge
Longcroft Lodge
Nr. 65 af 117 i Bridlington
38 anmeldelser
0,9 km væk
Pembroke Seafront
Pembroke Seafront
Nr. 70 af 117 i Bridlington
35 anmeldelser
0,8 km væk
Oakwell Guest House
Oakwell Guest House
Nr. 14 af 117 i Bridlington
240 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Mon Fort Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Mon Fort Hotel

Adresse: 1 Tennyson Avenue, Bridlington YO15 2EU, England
Beliggenhed: Storbritannien > England > Yorkshire > East Riding of Yorkshire > Bridlington
Faciliteter:
Gratis parkering
Hotelstil:
Vurderet som nr. 83 ud af 117 B&B'er / kroer i Bridlington
Prisområde: 396 kr.-456 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 12
Også kendt som:
Mon Fort Hotel Bridlington

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering