Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A Hidden Gem”
Anmeldelse af Ash Mill Farm

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Holicong
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Ash Mill Farm
Vurderet som nr. 2 ud af 2 B&B'er/kroer i Holicong
Anmeldt 24. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: The house is very quiet during sleeping hours, but, since it's so old, some of the floors can be...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, BeccaPolard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (17)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

13-17 af 17 anmeldelser

Anmeldt 20. februar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, dmarinucci
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I found the bed way too soft for me in the1790 room, (I usually always ask ahead of time so this was...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, TravelGirl504
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2007, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, MrsWillowtree
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
2  Tak, DanielaeRodolfo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Holicong
1.6 km væk
Golden Plough Inn at Peddler's Village
5.6 km væk
Rodeway Inn & Suites - New Hope
11.2 km væk
Homewood Suites by Hilton Doylestown
Vis priser
Vis priser
Vis priser
11.2 km væk
Hampton Inn Doylestown
Hampton Inn Doylestown
Nr. 2 af 2 i Warrington
428 anmeldelser
8.9 km væk
Lambertville Station Inn
Lambertville Station Inn
Nr. 1 af 2 i Lambertville
123 anmeldelser
7.2 km væk
Main Street Inn
Main Street Inn
Nr. 1 af 2 i Doylestown
185 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Ash Mill Farm? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Ash Mill Farm

Adresse: 5358 York Road, PO Box 202, Holicong, PA 18928
Beliggenhed: USA > Pennsylvania > Bucks County > Holicong
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 2 B&B'er / kroer i Holicong
Prisområde: 693 kr.-1.857 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 6

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering