Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A good choice for the area”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Econo Lodge Hillsboro-Portland West
Vurderet som nr. 14 ud af 19 hoteller i Hillsboro
Anmeldt 16. november 2012
Google Oversæt

Overnattede: September 2012, rejste i forbindelse med forretninger
3  Tak, The_Conductor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (79)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

70-74 af 79 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, rogerdodge_9
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. maj 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
7  Tak, SimpleManBillG
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, carrie_lewise
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, Mark B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Hillsboro
7,9 km væk
Extended Stay America - Portland - Hillsboro
0,2 km væk
The Dunes Motel
The Dunes Motel
Nr. 16 af 19 i Hillsboro
34 anmeldelser
5 km væk
Larkspur Landing Hillsboro
Vis priser
Vis priser
Vis priser
7,9 km væk
Hampton Inn & Suites Portland / Hillsboro-Evergreen Park
2,8 km væk
Comfort Inn Conference Center
8,3 km væk
Extended Stay America - Portland - Beaverton - Eider Court
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Econo Lodge Hillsboro-Portland West? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Econo Lodge Hillsboro-Portland West

Adresse: 622 SE 10th Ave, Hillsboro, OR 97123-4627 (Tidligere Hillsboro Motel)
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Oregon > Hillsboro
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 14 ud af 19 hoteller i Hillsboro
Prisområde: 424 kr.-576 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Econo Lodge Hillsboro-Portland West 2*
Antal værelser: 58
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Econo Lodge Hillsboro-Portland West. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Econo Lodge Hillsboro
Hillsboro Econo Lodge

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering