Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“2nd year anniversary highly recommend ”
Anmeldelse af Oak Lodge Retreat

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Oak Lodge Retreat
Vurderet som nr. 1 ud af 1 specialiseret indkvartering i Brome
Anmeldt 18. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste som par
Tak, Steveimpey
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OakLodgeRetreat, Owner hos Oak Lodge Retreat, svarede på denne anmeldelseSvarede 4 uger siden
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (30)
Der er nyere anmeldelser for Oak Lodge Retreat
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

25-29 af 30 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
Tak, Penny N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OakLodgeRetreat, Owner hos Oak Lodge Retreat, svarede på denne anmeldelseSvarede 4 uger siden
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, 6Westys
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2017, rejste med venner
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Alex_the_Fair
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste som par
Tak, Karen S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 2. juni 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Brome
0.9 km væk
Best Western Brome Grange Hotel
0.6 km væk
The Oaksmere
The Oaksmere
Nr. 1 af 1 i Eye
470 anmeldelser
31.9 km væk
Salthouse Harbour Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3.2 km væk
Scole Inn
Scole Inn
Nr. 1 af 1 i Scole
323 anmeldelser
4.2 km væk
The Auberge
The Auberge
Nr. 1 af 1 i Yaxley
177 anmeldelser
0.9 km væk
The White Horse Inn
The White Horse Inn
Nr. 1 af 1 i Stoke Ash
340 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Oak Lodge Retreat? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Oak Lodge Retreat

Adresse: Nicks Lane, Brome IP23 8AN, England
Beliggenhed: Storbritannien > England > East Anglia > Suffolk > Brome
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Spa
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 specialiseret indkvartering i Brome
Prisområde: 1.674 kr.-1.768 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Oak Lodge Retreat. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering