Vi er netop hjemvendt fra en uge på Arminda.
Alt ialt en super god oplevelse og et sted vi gerne kommer igen.
På plus siden:
- Værelserne er moderne og godt udstyret.
- Sengene er gode.
- Rengøring er i top.
- Maden er fin og varieret
- Animation Team er smilende og venlige, især deres Disney aften var et hit blandt børnene.
- Vi besvarede spørgeskema hotellet havde uddelt, og dagen efter kom en ansat op for at få de udfordringer vi synes der havde været uddybet. Det var virkeligt flot, det har vi aldrig prøvet før at de simpelthen har fuldt op på det.
Følgende kunne gøres bedre:
- Drikkevarerne er lokale og smagsløse, meget ærgerligt at man ikke f.eks. har Pepsi,7-up, Coca cola, Fanta eller lignende for det de havde var virkeligt ringe. Det har vi aldrig oplevet før.
- Tjenerne i restauranten virkede som om gæster var til besvær, ingen smil eller velkomst de gik bare rundt som om de ikke gad være der.
- Få meget gerne nogle liggestole til stranden. Det duer ikke at der er en sur livredder som kommer og smider gæsterne væk fordi de ikke må ligge ved siden af nabo hotellets liggestole, det er meget uhøflig. Derudover er der en bar som ligger på stranden, som man ville tro hørte til hotellet, men det gør den ikke, den hører til nabohotellet. Da vi skulle købe Drikkevarer stod bartender og fortalte om hvor dårligt Arminda hotellet var i forhold til deres, og at gæsterne på Arminda bliver snydt af ledelsen med tomme løfter osv.
Det var decideret flovt at hører på.
- Der er en del larm fra gangene om aftenen/natten hvilket er ærgerligt taget I betragtning af de ny renoverede værelser, de burde have været isoleret.
- Hver morgen kl.6-6.45 kom en lastbil og skulle læsse varer af. Han kørte rundt med vogne som larmede rigtig meget, det kunne både høres på værelset mod gangen og på værelset mod restauranten. Det er ikke hensigtsmæssigt, for det larmede helt vildt. Vi blev vågne hver morgen af dette samt børnene så det var virkeligt irriterende.
Vi kommer meget gerne tilbage,for vi havde en super god ferie:-)