Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Price is HIGHLY unjustified.”
Anmeldelse af Days Inn Cambridge

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Days Inn Cambridge
Vurderet som nr. 11 ud af 14 hoteller i Cambridge
Anmeldt 30. november 2012 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, wikad1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (267)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

249-253 af 267 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Days Inn
Tak, JANICE L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt 14. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Days Inn
Tak, ANN E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt 12. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Days Inn
Tak, DANSBO
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Days Inn
Tak, Joyce E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Cambridge
0.9 km væk
Baymont Inn & Suites Cambridge
12.3 km væk
Salt Fork Lodge and Conference Center
0.6 km væk
Fairfield Inn & Suites Cambridge
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.3 km væk
Comfort Inn
Comfort Inn
Nr. 8 af 14 i Cambridge
141 anmeldelser
0.4 km væk
Holiday Inn Express & Suites Cambridge
0.2 km væk
Sleep Inn & Suites
Sleep Inn & Suites
Nr. 7 af 14 i Cambridge
71 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Days Inn Cambridge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Days Inn Cambridge

Adresse: 2328 Southgate Parkway/I-70, Cambridge, OH 43725
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Ohio > Guernsey County > Cambridge
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 11 ud af 14 hoteller i Cambridge
Prisområde: 333 kr.-434 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Days Inn Cambridge 2*
Antal værelser: 102
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Days Inn Cambridge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Days Inn Cambridge Hotel Cambridge
Cambridge Days Inn

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering