Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Grand Bahia Principe Coba
Vis priser
Kan du lide at spare penge? Vi søger på op til 200 websites for at finde de laveste priser
Hoteller i nærheden
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Se hotel
  • Restaurant
  • Bar/lounge
Grand Oasis Tulum(Akumal)
Se hotel
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
  • Gratis parkering
  • Pool
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (14.270)
Filtrer anmeldelser
14.270 resultater
Medlemsvurdering
7.874
4.057
1.469
500
370
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
7.874
4.057
1.469
500
370
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreAlle sprog
Opdaterer listen...
1-6 af 14.270 anmeldelser
Anmeldt for 15. februar 2017

Det er vores andet besøg på Grand Bahia Principe. Sidst boede vi på Tulum.
Hotellet tilbyder gode værelser, fantastisk mad og smukke omgivelser midt i junglen.
Hotellet består af 4 hoteller og altså et kæmpe område. Det kan godt virke lidt overvældende indtil man lige får overblik over stedet. Der kører så "busser" mellem hotellerne hele tiden. Det er absolut også muligt at gå.
Vi besøgte den Italienske resturanten Portofino, den Mexicansk resturanten Tequila, Den Brasilianske resturanten La Gran Tortuga og den japanske resturanten Mikado . Alle 4 steder var en fantastisk oplevelse med rigtig god mad. Husk at book bord hurtigst muligt. Der er åbent for bordbestilling til kl. 23 i Lobbyen. Buffen Kukukcan er fin til en tidelig morgenmad. Men om aften fortrak vi buffen på Tulum Yucatan som man også har adgang til når man bor på Coba. Coba buffen virker ikke så lækker som Tulum på tros af det er samme mad. Samtidig er akustikken i Coba buffen rigtig dårlig og når buffen er fyldt om aften er der en frygtelig larm. Buffen på Tulum er opbygget anderledes og her er ikke samme uro. Vi spiste frokost på 24 timers buffen La Casita. Her finder du et super udvalg af frokost og snack retter. Her kan du også få drinks og soft ice. Her er god stemning og ligger lige ved siden af Main poolen. Der underholdning og musik ved de store pool områder. Ønsker man en mere stille og afslappende atmosfære skal man ligge ved en af de 2 Jacuzzi pools. Her er kun plads til ca. 20 gæster af gangen.
Stranden er blevet meget bedre siden vi var her for 2 år siden. Så er man tid strand og havet vil jeg sige at det absolut er attraktivt at bo her. Stranden består af det fineste sand og turkisfarvet vand.

Vælger man at bestille turer fra andre end hotellet, er det muligt de ikke kan få adgang til hotellets område ved afhentning. Men istedet hentes man i den lille rundkørsel med hesten i midten lige uden for bommen til hotellet. Der er et lille "busskur" hvor man kan vente.

En taxi til Tulum bestilt på hotellet koster 250 Peso

Køleskabet på værelset fyldes op dagligt. Men for vores vedkommende ønskede vi kun vand, sprite og Cola light. Men selv om vi gentagende gange lage en seddel i køleskabet, blev det sat øl, alm cola og fanta. Hvis vi lage en dollars i køleskabet fik vi det vi ønskede ellers fik vi intet eller alt det vi ikke ønskede.

Vi kan helt sikkert anbefales stedet og vi selv kunne finde på at komme tilbage

Værelsestip: Vælg værelser langt væk fra lobby området, da der er en del larm.
  • Overnattede: Februar 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Krukkehaven
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RRPPSIANKAAN, Public Relation hos Grand Bahia Principe Coba, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. februar 2017
Google Oversæt

Dear Bahia Principe Guests:

Thank you for your kind review which you have shared with other travelers. We appreciate that you have allowed us the honor of serving you. Your evaluation is of special importance to us as you have had the opportunity to compare our property and services whit other hotels.

The fact that we continue to receive positive reviews from our guests is proof of our commitment to consistent and quality service. Your recommendation of our property is also encouraging our management and staff who ensure that your vacation is relaxing.

We hope that you will not hesitate in returning in the near future and we will have the pleasure of welcoming you all again.

Warmest Regards,

Badia Temoltzin
Grand Bahia Principe Coba

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 8. januar 2017

Vores første tur til Mexico gik til Bahia Principe Coba , Akumal Mexico og det kan varmt anbefales. Vi ankom den 23/12 kl. 19.30 efter en temmelig lang rejse i vores optik.
Når man ankommer efter mørkets frembrud er det svært at vurdere hotelområdets størrelse , men det ser man dagen efter. Hele området er enormt stort med 4 forskellige hotelkomplekser på samme sted. Der er et særdeles velfungerende transport system med små "tog" der kører forskellige ruter t.eks. ned til den fantastiske strand med eget delfin område med mulighed for at svømme rundt med disse fantastiske skabninger.
Selve hotellet og dets faciliteter fungerer upåklageligt , servicen er god og personalet venligt. Nytårsdag var personalet dog lidt sløve og ugidelige men det er forståeligt nok taget deres arbejdstid og dagen i betragtning. Værelserne er store og fine , og rengøringen udemærket. På billederne vi så før afrejsen var der en del med leguaner , hvilket gør visse mennesker lidt betænkelige - de er i virkeligheden overalt på området men en del af oplevelsen. De er overordentligt fredelige og fascinerende at se på. Absolut en fantastisk oplevelse på et skønt hotel. Et lille tip hvis i tager derned i december er myggestifter + creme efter bid ,,,der er efter de små regnbyger utroligt mange myg.

  • Overnattede: December 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, torbenbach0202
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RRPPCOBA, Public Relations hos Grand Bahia Principe Coba, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. januar 2017
Google Oversæt

Dear Guest:

On behalf of our team we thank you for taking the time to put together the details of your vacation experience at Grand Bahia Principe Coba.

It is a real pleasure to know that you enjoyed your holidays with us.

We are always striving to provide our guests with the highest quality service so that they could stay absolutely content with their vacations at our hotel.

Thank you once again for your choice and we are looking forward to your next visit in order to repeat this great experience. : - )

Sending you our best regards,
Badía M. Temoltzin
Grand Bahia Principe Coba

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 13. december 2016

Grand Bahia Principe Coba er et af fire store hoteller i et samlet hotelkompleks. Coba-delen består af flere særdeles charmerende og hyggelige bygninger, der på fornemmeste vis er placeret i et usædvanligt velplejet og meget stort haveanlæg.
Det er en fornøjelse af gå rundt i den store have, hvor både buffet og restauranter er meget hyggeligt integreret. Værelserne er store og godt indrettede. Der er rent og ordentligt. Pool-områderne er meget fine. Stranden er langstrakt. På grund af nogle afskærmninger ude i vandet kan man bade, også når bølgerne længere ude er høje. Der er dog nogle sten i vandet, man skal passe lidt på. Buffet'en og restauranterne serverer god og varierende mad.
Vi besøgte hotellet i 15 dage i november-december 2016, og vi vender meget gerne tilbage til dette hotel, hvor alt fungerer upåklageligt. Vi tøver ikke med at sige, at Coba er et af de bedste hoteller, vi nogensinde har opholdt os på.

  • Overnattede: December 2016, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, egon1948
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RRPPCOBA, Public Relations hos Grand Bahia Principe Coba, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. december 2016
Google Oversæt

Dear Guest:

Thank you for choosing our resort for your holidays.

Your honest opinion can be a valuable reference for other customers who are thinking to stay with us, so we deeply appreciate the time you took to share it.

It is a pleasure to know that you enjoyed the service, the staff and our facility.

If you choose us again as your holiday destination it will be pleasure to serve you again in the best possible way. ; -)

Sending you our best regards,
Badía M. Temoltzin
Grand Bahia Principe Coba

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 14. april 2015

Vi besøgte Coba på grund af en fantastisk oplevelse på hotellet på samme tid i 2014. Vi bookede rejsen gennem StarTour og valgte "Superior". Vi overnattede 14 dage.
Vi bestilte rejsen i foråret (medio April 2014) og holdt løbende øje med StarTours og GBP's hjemmesider for at se om der måtte ske noget nyt. Og det gjorde der også til vores ærgelse. I slutningen af 2014 (november) ændrede man på de forskellige områder. Akumal blev et luksusområde hvor gæster fra de andre dele af resortet ikke længere har brugsret til faciliteterne, ala-carte restauranter, visse områder af stranden osv osv. Man måtte godt bade på hele stranden - men ikke benytte liggestolene, bar'ene, pools osv osv.
Dette fik vi at vide da vi ankom til "Golden Lobby" (som er den lobby man checker ind på når man gennem StarTours bestiller "superior" pakken. Men vi fik en minutiøs gennemgang af hvor man må opholde sig og hvor man ikke må opholde sig med Golden Bracelet... Dette blev der imidlertid ændret på mens vi var på resortet - så vi blev rent faktisk smidt væk fra et område på stranden hvor vi havde fået at vide at vi GODT måtte opholde os!

Vi savnede service ved ankomst til Golden Lobby. Da vi ankom meget sent og det var blevet mørkt fik vi desværre ingen transport fra Golden lobbyen til værelset. Det var for dårligt!
På værelset manglede der badekåber og slippers. Efter at have gjort lobbyen opmærksom på det flere gange skete der ingenting.
Andre gæster fik velkomst tequila på værelset - det fik vi aldrig! Ret skuffende

A/C virkede ikke på værelset.

Der var gratis roomservice på Superior værelserne i Golden Lobby afdelingen. Det prøvede vi dog aldrig da det hovedsagligt var Fast Food. Men en rigtig god service og mulighed!

Derudover var værelserne rigtig gode og store (junior suites).

Vores generelle oplevelser på ala carte restauranterne var rigtig dårlige. Generelt manglede der opmærksomhed på de kvindelige gæster ved bordet når der skulle genopfyldes vin, vand og fjernes brugte tallerkener. Dette var et gennemgående problem ved alle de restauranter vi besøgte. Det er simpelthen for dårlig kundeservice fra tjenerne! Utrolig ringe GBP! Det må i simpelthen forbedre. Tjenerne i Buffeterne var også i år langt overlegen i deres servicering af gæsterne. Det er også en generel opfattelse at de bare leverer et højere niveau end ala carte restauranterne.

Et lille eksempel fra besøg på ala carte restauranten Le gourmet 17 jan 2014.
Vi fik Ingen varme håndklæder som de andre gæster.
Vi fik ingen is i velkomstdrinksene.
Vi fik de forkerte forretter.
Hovedretten var bøf. Bøffen var skåret igennem for kontrol og stadig serveret til bordet!!!
Vi fik ikke tilbudt drikkevarer til desserten og blev sprunget over i køen af andre gæster som tydeligvis fik serveret vores desserter.
Desserten var kold fondant som burde være varm.

Alt i alt en ekstrem skuffende oplevelse af ala carte restauranterne!

De forfærdelige og pågående personale ved "priviledge club" var stadig til stor gene når man passerer forbi til buffet restauranten.


Vi synes dog stadig at Grand Bahia Principe er et helt fantastisk resort. Næste gang vil vi dog vælge Akumal - Don Pablo selection for at få maksimal service og luksus uden restriktioner! Men nu skal vi også se andre dele af verdenen! Næste gang tar vi til Thailand i stedet for.

Værelsestip: Vælg AKUMAL afdelingen for optimal luksus oplevelse og full access all areas.
  • Overnattede: Januar 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Jacob W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RRPPCOBA, Public Relations hos Grand Bahia Principe Coba, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. april 2015
Google Oversæt

Dear Jacob:

On behalf of our team we thank you for sharing your vacation experience at our hotel.

We are really sorry for the fact you have felt that the new changes we are improving in order to develop our complex are not the best decision we have taken, we totally regret that it has been not of your total liking and approval, however, these changes were made in order to offer better and luxury services among our complex and with no intentions to give our customers a hard time.

The chain took this decision to offer different products, prices and options to all our guests; is a new product with other services, putting our guest’s satisfaction on the top of our priorities, however, your concerns have been forwarded to the Management.

We hope to change your perception and to welcome you at our hotel in the future.

Best regards,
Badía M. Temoltzin
Grand Bahia Principe Coba

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 10. februar 2015

Vi er lige kommet hjem efter en skøn ferie. Vi havde hjemmefra bestilt superior værelse, det betød at vi havde to ekstra restaurant besøg (så 8 ialt ). Det betød også at vi tjekkede ind i Golden Launge. Det er et meget stort område og det tager lidt tid at finde rundt og finde de forskellige steder, men vi fik et fint kort over området som hjalp. Spisestederne er super gode, dog kan buffe stederne godt virke lidt kaotiske. Men a la carte stederne er meget hyggelige og rolige. Alle steder er personalet meget smilende og hjælpsomme, husk at tage kontanter med til drikkepenge da dette virkelig gør glæde. Pool området i Coba er stort og lægger virkelig op til at være et familiested med lille vandland, basketmål, fodboldmål og net i vandet. Vi synes dog at der ikke var særlig hyggeligt at ligge pga den meget voksen larm (druk lege og fulde mennesker). Legene blev sat i gang af personalet og små børn skulle stå og se voksne drikke om kap (meget upassende). Poolbaren skulle ligge et andet sted, så den ikke var i direkte forbindelse til børneområdet. Der blev dog også sat børnelege igang. Heldigvis er stedet så stort at man kan vælge et andet sted at ligge. Vores farvorit sted blev på stranden ved Tulum foran snackbaren, der havde vi hav, snacks og en dejlig rolig pool. Værelset var dejligt stort og ungerne var vilde med håndklæde dyrene. Vi var på tre gode ture, alle gennem vores rejsebureau (Star Tour, tui fly). Svømmede med delfiner, ude og se maya ruin (Coba, Tulum, kan anbefales med børn ) og snorkeltur i cenote. Alt i alt et dejligt hotel med rigtig mange tilbud.

Værelsestip: Pas på med værelser tæt på lobby eller pool da der er meget larm.
  • Overnattede: Januar 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Katja R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RRPPCOBA, Public Relations hos Grand Bahia Principe Coba, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. februar 2015
Google Oversæt

Dear Katja,

We are happy that you had a lovely holiday at our resort and we are thankful for your wonderful comments.

It is a pleasure to read about your excellent experience at the buffet and the restaurants a la carte, pools areas and waterpark, and to know that you also enjoyed the room and the amenities, staff amiability and the activities.

We are definitively committed to improve the points that you have brought to our attention. Thank you for let us know.

We hope to see you at our hotel in the nearest future :- )

Kind regards,
Iryna Shapoval
Grand Bahia Principe Coba

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser