Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“An absolute gem!”
Anmeldelse af The Grove Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
The Grove Hotel
Vurderet som nr. 1 ud af 2 hoteller i Kingsville
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 20. oktober 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
Tak, Soren S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jennifer F, General Manager hos The Grove Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. oktober 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (126)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

71-75 af 126 anmeldelser

Anmeldt 17. oktober 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Room #3 on the main floor at the rear is very convenient but also means that it was noisier than exp...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2017, rejste alene
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, SaulMarmor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jennifer F, General Manager hos The Grove Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. oktober 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. oktober 2017
Google Oversæt

Værelsestip: We Loved the balcony from room 12.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Joanna S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jennifer F, General Manager hos The Grove Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. oktober 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. oktober 2017
Google Oversæt

Værelsestip: some rooms have a walkout balcony facing the street with lots of sunshine and patio table and chairs
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, gentleroadwarrior
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jennifer F, General Manager hos The Grove Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. oktober 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. oktober 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2017, rejste alene
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, hrh1981
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jennifer F, General Manager hos The Grove Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. oktober 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Kingsville
14,1 km væk
Best Western Plus Leamington Hotel & Conference Centre
11,9 km væk
Days Inn Leamington
Days Inn Leamington
Nr. 2 af 9 i Leamington
386 anmeldelser
39,7 km væk
Caesars Windsor
Caesars Windsor
Nr. 1 af 35 i Windsor
7.875 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,6 km væk
Intet tilgængeligt billede
Adams Goldens Acres Motel
Nr. 2 af 2 i Kingsville
24 anmeldelser
0,1 km væk
Jack's GastroPub, Inn31
Jack's GastroPub, Inn31
Nr. 1 af 10 i Kingsville
58 anmeldelser
11,5 km væk
Seacliffe Inn
Seacliffe Inn
Nr. 2 af 8 i Leamington
142 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i The Grove Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om The Grove Hotel

Adresse: 12 Main Street East, Kingsville, Ontario N9Y 1A2, Canada (Tidligere The Kings Hotel Inn & Suites)
Beliggenhed: Canada > Ontario > Kingsville
Faciliteter:
Gratis parkering
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 2 hoteller i Kingsville
Prisområde: 813 kr.-1.002 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — The Grove Hotel 3.5*
Antal værelser: 18
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Expedia, Hotels.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på The Grove Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering