Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 21.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Super godt

The Best hamam in Sunny Beach god services og dejlig mesege og god vandpibe dejlig svømning basing... læs mere

Anmeldt d. 21. juli 2020
khalidaE4867IT
,
Århus, Danmark
fra mobile enheder
Tyrkisk spa i topklasse

Helt fantastisk oplevelse. Personalet klare deres opgave helt exceptionelt, Flinke og... læs mere

Anmeldt d. 14. juli 2019
Nurullah Ş
Læs alle 260 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Sunny Beach
fra 58,99 $
Flere oplysninger
fra 117,98 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (260)
Filtrer anmeldelser
260 resultater
Medlemsvurdering
229
20
4
3
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
229
20
4
3
4
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 260 anmeldelser
Anmeldt d. 14. juli 2019

Helt fantastisk oplevelse.
Personalet klare deres opgave helt exceptionelt, Flinke og imødekommende.
Når det kommer til deres message er det absolut topklasse, man får en service der absolut alle pengene værd. Kan absolut anbefales!

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, Nurullah Ş
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. august 2018 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg har idag været i Tyrkisk bad hos Erma - rigtig god oplevelse, vi har flere gange prøvet “rigtig” hamam og vi kunne stort set ikke mærke forskel. 2 timer
for 100Leva

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, snowcatdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. juli 2018

Vi kom to voksne og to børn(10 og 13 år) vi fik en 2 timers behandling. Kostede 400 kroner pr person(vores dreng på 10 var billigere, da han ikke skulle have skrub)
Det var alle pengene værd!
Vi blev lagt i et familie rum, og blev der skrubbet og sæbet ind af hver vores massør. Efterfølgende blev vi placeret ved poolen hvor der var afslappende musik. Der fik vi lagt ansigtsmaske og der blev serveret tyrkisk te.
Derefter fik vi alle en lækker olie maasage(2 i hver rum)
Derefter kunne vi frit benytte poolen så længe vi ville.
Kan kun anbefales.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, buchardttrine
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. juli 2018 fra mobile enheder

Mig og min kæreste købte den store pakke til 100 leva som bestod af to timer. Den bestod af peeling, scrub, ansigtsmaske og olie massage. En virkelig dejlig og afslappende oplevelse med et meget venlig og imødekommende personale. Jeg vil anbefale stedet og synes også det er pengene værd, selvom jeg ikke har et sammenlignings grundlag da jeg ikke har prøvet det før. Fordi stedet ikke får 5 stjerner er fordi faciliteterne er meget slidte og nussede.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, Anne D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. juli 2017

Vi var to par, som besøgte Erma Spa. To timers forkælelse i form af Tyrkisk bad, med massage, ansigtsbehandling m.m. Dejligt og virkelig god behandling.
Kan varmt anbefales.

Dato for oplevelse: juli 2017
Tak, Christina G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser