Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Marginal and I am far from high maintenance!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Chapel Hill University Inn
Vurderet som nr. 7 ud af 18 hoteller i Chapel Hill
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 25. juli 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, bluzchick70
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (511)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

493-497 af 511 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, rosahillnc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, krismsulli
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. maj 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, JulesSandhills
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. marts 2011
Google Oversæt

Værelsestip: no such thing.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2011, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Yainey
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Chapel Hill
0,5 km væk
Quality Inn Chapel Hill
Quality Inn Chapel Hill
Nr. 16 af 18 i Chapel Hill
249 anmeldelser
3 km væk
Aloft Chapel Hill
Aloft Chapel Hill
Nr. 9 af 18 i Chapel Hill
473 anmeldelser
4,5 km væk
Hampton Inn and Suites Chapel Hill / Durham Area
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4,5 km væk
Holiday Inn Express Chapel Hill
4 km væk
The Carolina Inn
The Carolina Inn
Nr. 3 af 18 i Chapel Hill
1.430 anmeldelser
1,1 km væk
The Siena Hotel, Autograph Collection
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Chapel Hill University Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Chapel Hill University Inn

Adresse: 1301 Fordham Blvd, Hwy 15-501 at Eastgate, Chapel Hill, NC 27514-5803 (Tidligere Holiday Inn Chapel Hill)
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > North Carolina > Chapel Hill
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 bedste lavprishotel i Chapel Hill
Nr. 4 familiehotel i Chapel Hill
Prisområde: 389 kr.-614 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — Chapel Hill University Inn 2.5*
Antal værelser: 132
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, TravelClick, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Chapel Hill University Inn. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Chapel Hill University Hotel Chapel Hill
Holiday Inn Chapel Hill
Chapel Hill Holiday Inn

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering