Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
17 personer kigger på dette hotel
Movenpick
112 US$
Se tilbud
Booking.com
112 US$
Se tilbud
ZenHotels.com
104 US$
Se tilbud
Expedia.com112 US$
Hotels.com112 US$
Priceline110 US$
Vis 18 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.594)
Filtrer anmeldelser
2.594 resultater
Medlemsvurdering
1.620
495
227
119
133
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.620
495
227
119
133
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 2.594 anmeldelser
Anmeldt d. 11. maj 2022

Tæt på en dejlig strand med masser af strandstole. Maden var rigtig god og varierende. Værelset havde en perfekt størrelse, og personalet var rigtig flinke. Vi havde fornøjelsen af en meget kreativ og dygtig roomservice medarbejder ved navn Mustafa, som fik værelset til at fremstå meget rent - og så lavede han altid nye flotte dekorationer af håndklæderne.

Dato for ophold: april 2022
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, 653dannier
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Movenpick resort, Guest Services / Front Office hos Mövenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. maj 2022
Google Oversæt

Dear Dannier,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mövenpick Resort Soma Bay. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Mahmoud Aboutaleb
Assistant Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. november 2019

Netop hjemvendt fra en fantastisk uge, på dette skønne hotel. Kan kun givet stedet, den bedste anbefaling. Der er et meget højt service niveau, fra alle på hotellet. På turen gennem hotellets dejlige have, ned til den skønne strand. Blir man mødt med smil og glade hilsner. Fra alle. Det spreder god stemning og godt humør. Der er så mange hygge steder i receptions området, hvor man kan nyde udsigten, over hotellets have og pool, eller flot sol nedgang, over bjergene. Det er bare at finde sit ejet favorit sted.
Værelset er lyst og venligt. Super god seng, pude og dyne. Støj niveau er lavt, hørte ikke naboer. Altanen er meget smal, men fungere. Lidt nye udendørs møbler, er nok på tide.
Der er rent og pænt, alle steder. Maden er buffet, som det nu engang er. En masse lække frisk frugt, ved hvert måltid. Aften hygge i udendørs barren, hvor igen, de søde friske tjenere, er klar til at yde, en høj service, her også. Alt gøre med smil og hygge.
De bedste hilsner fra Betina Morten Martina Lasse og ikke mindst lille Sofia, som er jeg sikker på, vil savne den store opmærksom, i alle gav hende, i form af vink, fuglefløjt og vink ovs ovs.... Vi takker for en dejlig ferie. Håber vi ses igen.

Dato for ophold: oktober 2019
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, 119betinaskov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
SabrinaKafurke, Manager hos Mövenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. november 2019
Google Oversæt

Dear Guest ,

Thank you for choosing our hotel and for taking the time to share your pleasant experience. We are thrilled to hear that you have enjoyed your stay with us! We strive to create memorable experiences and are glad that we were able to exceed your expectations.

We have conveyed your generous comments to the hotel team and would like to thank you once more for the valuable feedback that you have provided that has greatly motivated us all.

Once again, please receive my heartfelt thanks and we all look forward to welcoming you back to Mövenpick Resort Soma Bay in the near future.

Sincerely,

Dina Khalaf , Executive Secretary to GM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. august 2019

Vi blev mødt mødt af hjælpsomme og søde medarbejdere, der gjorde hvad de kunne, for at vi fik en god oplevelse. Vores housekeeper på værelse 1015+1017, Emad, var fantastisk og meget venlig. Stor ros til ham!
Ligeledes vores tjener, Mahmoud Shakien, ydede en sød og personlig service, og sørgede for os, på bedste vis.

Stranden var skøn, med massere af liggestole og parasoller.

Eneste minus er at swimmingpoolen er for lille, når der er mange gæster på hotellet.

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Malene_st2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
SabrinaKafurke, Guest Relations Manager hos Mövenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2019
Google Oversæt

Dear Malene,

First and foremost we would like to thank you for the praising review you shared following your recent visit to our Movenpick Resort Soma Bay and are delighted to read that we were able to match your expectations.
Thank you for your very nice compliments for our team, they do work very hard every day to make sure our guests feel well attended to at all times and definitely are an asset to our hotel. We will certainly relay your praising comments to all of them and we are sure they will be pleased to know their efforts have been appreciated.
We are thrilled you enjoyed your recent stay with us. Thank you for making us your choice hotel when visiting the area. We look forward to welcoming you back again very soon.

Sincerely,
Olha Kapran
Guest Relation

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. april 2019 fra mobile enheder

Meget dejligt værelse og rigtig god mad rigtige flinke tjener meget dejlig strand og personale meget imødekomne over alt rent og pænt overalt fin underholdning. Har lært at drikke mynte te som er godt for maven et tip fra en tjener

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Marianne542
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
SabrinaKafurke, Guest Relations Manager hos Mövenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. april 2019
Google Oversæt

Dear Marianne

thank you for your positive feedback on TripAdvisor.

We are glad that you enjoyed your stay at Mövenpick Resort Soma Bay and we are looking forward to welcome you as our guest once again, soon.

Best regards

Sabrina Kafurke
Guest Relation Supervisor

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. februar 2019 fra mobile enheder

Vi havde en fantastisk ferie i Egypten og på movenpick resort. De ansatte var venlig og hjælpsomme. Der var rent og pænt. Stedet havde lidt af det hele. Vi benyttede os af deres spa og massage sted, som også var en god oplevelse.

Dato for ophold: august 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, dittemunkkk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Adventure57128595124, Front Office Manager hos Mövenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. februar 2019
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely
Mahmoud Aboutaleb

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser