Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Short stay - truly memorable”
Anmeldelse af The Storm King Lodge

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Mountainville
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
The Storm King Lodge
Vurderet som nr. 1 ud af 1 B&B'er/kroer i Mountainville
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 9. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Coraline Z
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (197)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

168-172 af 197 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 365Cat365
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: There are pictures on the Lodge website. Room choice is so personal.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, PeregrinoSue
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2012
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2012, rejste som par
Tak, Tangy718
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I liked being upstairs in the "lavendar room".
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jay S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Mountainville
10,5 km væk
The Thayer Hotel
The Thayer Hotel
Nr. 1 af 1 i West Point
1.042 anmeldelser
12,9 km væk
The Inn And Spa At Beacon
4,4 km væk
Caldwell House Bed and Breakfast
Caldwell House Bed and Breakfast
Nr. 1 af 1 i Salisbury Mills
467 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2,5 km væk
Cromwell Manor Historic Inn
26,4 km væk
Bricktown Inn
Bricktown Inn
Nr. 1 af 2 i Haverstraw
136 anmeldelser
Vis priser
Vis priser

Har du været i The Storm King Lodge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om The Storm King Lodge

Adresse: 100 Pleasant Hill Road, P.O. Box 3, Mountainville, Cornwall, NY
Beliggenhed: USA > New York > Cornwall > Mountainville
Faciliteter:
Gratis parkering
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 B&B'er / kroer i Mountainville
Antal værelser: 6
Også kendt som:
The Storm King Hotel Mountainville

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering