Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fun day trip location for the family”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Camayan Beach Resort and Hotel
Vurderet som nr. 5 ud af 28 hoteller i Subic Bay Freeport Zone
Anmeldt 16. august 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Renlighed
5  Tak, KingBee32
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (517)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

468-472 af 517 anmeldelser

Anmeldt 22. juni 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2009, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, biancaboo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2010, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
12  Tak, jewelchua
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. maj 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, vo-ieohj-er_24
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. maj 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Christiepax
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Subic Bay Freeport Zone
6.7 km væk
Court Meridian Hotel
Court Meridian Hotel
Nr. 2 af 28 i Subic Bay Freeport Zone
264 anmeldelser
6.8 km væk
Vista Marina Hotel and Resort
Vista Marina Hotel and Resort
Nr. 3 af 28 i Subic Bay Freeport Zone
193 anmeldelser
6.9 km væk
Best Western Plus Hotel Subic
Best Western Plus Hotel Subic
Nr. 4 af 28 i Subic Bay Freeport Zone
139 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
23.5 km væk
Las Casas Filipinas de Acuzar
7.1 km væk
Subic Bay Venezia Hotel
Subic Bay Venezia Hotel
Nr. 11 af 28 i Subic Bay Freeport Zone
141 anmeldelser
9.3 km væk
Wild Orchid Beach Resort Subic Bay
Wild Orchid Beach Resort Subic B...
Nr. 16 af 28 i Subic Bay Freeport Zone
343 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Camayan Beach Resort and Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Camayan Beach Resort and Hotel

Adresse: Camayan Wharf | West Ilanin Forest Area, Subic Bay Freeport Zone, Luzon 2222, Filippinerne
Beliggenhed: Filippinerne > Luzon > Central Luzon Region > Subic Bay Freeport Zone
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 3 hotel ved stranden i Subic Bay Freeport Zone
Prisområde: 513 kr.-982 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Camayan Beach Resort and Hotel 3*
Antal værelser: 85
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Camayan Beach Resort and Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Camayan Beach Hotel Subic

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering