Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Serenity in the nature”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Shayamoya Tiger Fishing & Game Lodge
Vurderet som nr. 3 ud af 10 specialiseret indkvartering i Pongola
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 16. september 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Our chalet (number 3) had a view to the lake
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, specas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lindy B, General Manager hos Shayamoya Tiger Fishing & Game Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

54-58 af 135 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Kathy P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lindy B, General Manager hos Shayamoya Tiger Fishing & Game Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med familie
Tak, Nicci R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lindy B, General Manager hos Shayamoya Tiger Fishing & Game Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. august 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2016, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Mike L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lindy B, General Manager hos Shayamoya Tiger Fishing & Game Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. august 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med familie
Tak, generalskaffa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lindy B, General Manager hos Shayamoya Tiger Fishing & Game Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. august 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Pongola
35,9 km væk
Ghost Mountain Inn
Ghost Mountain Inn
Nr. 1 af 1 i Mkuze
444 anmeldelser
24,6 km væk
Jozini Tiger Lodge and Spa
7,2 km væk
Tamboti Ridge Bed & Breakfast
Vis priser
Vis priser
Vis priser
12,5 km væk
White Elephant Safari Lodge
40 km væk
Amakhosi Safari Lodge
Amakhosi Safari Lodge
Nr. 1 af 10 i Pongola
243 anmeldelser
22 km væk
Kwalala Lodge
Kwalala Lodge
Nr. 1 af 16 i Pongola
89 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Shayamoya Tiger Fishing & Game Lodge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Shayamoya Tiger Fishing & Game Lodge

Adresse: P.O Box 784, Pongola 3170, Sydafrika
Telefonnummer:
Beliggenhed: Sydafrika > KwaZulu-Natal > Zululand > Pongola
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Gratis parkering Restaurant Spa Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 10 specialiseret indkvartering i Pongola
Prisområde: 670 kr.-828 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Shayamoya Tiger Fishing & Game Lodge 4*
Antal værelser: 10
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com og Hotels.com, så du med ro i sindet kan reservere på Shayamoya Tiger Fishing & Game Lodge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering