Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best of the best!”
Anmeldelse af Toro Yaka Bush Lodge

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Balule Nature Reserve
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Toro Yaka Bush Lodge
Vurderet som nr. 1 ud af 2 hoteller i Balule Nature Reserve
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 14. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Request the Elephant room!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, seychellesbound
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (367)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

227-231 af 367 anmeldelser

Anmeldt 4. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: You can't go wrong!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, cdntravels068
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
8  Tak, SSnJS
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, Bharat R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Kathy2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Balule Nature Reserve
5,7 km væk
Kurhula Wildlife Lodge
Kurhula Wildlife Lodge
Nr. 2 af 2 i Balule Nature Reserve
295 anmeldelser
33,9 km væk
Kapama Buffalo Camp
Kapama Buffalo Camp
Nr. 2 af 4 i Kapama Private Game Reserve
424 anmeldelser
28,9 km væk
Kapama River Lodge
Kapama River Lodge
Nr. 3 af 4 i Kapama Private Game Reserve
1.869 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
36,3 km væk
Kapama Karula
Kapama Karula
Nr. 1 af 4 i Kapama Private Game Reserve
461 anmeldelser
34,6 km væk
Kapama Southern Camp
Kapama Southern Camp
Nr. 4 af 4 i Kapama Private Game Reserve
652 anmeldelser
38,7 km væk
Aha Sefapane Lodge and Safaris
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Toro Yaka Bush Lodge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Toro Yaka Bush Lodge

Adresse: Sable Road, Kruger Nationalpark 1380, Sydafrika
Telefonnummer:
Beliggenhed: Sydafrika > Kruger Nationalpark > Balule Nature Reserve
Faciliteter:
Gratis parkering Restaurant Spa Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 2 hoteller i Balule Nature Reserve
Prisområde: 1.874 kr.-6.116 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 6

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering