Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.991)
Filtrer anmeldelser
2.991 resultater
Medlemsvurdering
2.148
644
143
30
26
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.148
644
143
30
26
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.991 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2017 fra mobile enheder

Hvis I elsker en pool med tårnhøj musik i nutidens dansetoner og et poolområde næsten dagligt styret af 15-20 stangstive midaldrende mennesker råbende og skrigende fra frokosttid og indtil poolen lukker, så er dette hotel lige stedet! Vi kunne ikke holde det ud, og trods flere venlige og konstruktive klager, blev intet desværre ændret... Vi fik at vide, at vi jo bare kunne fortrække til stranden !!! Noget arrogant svar!
Desuden har hotellet en mærkværdig betalingspolitik, hvor man skal købe en "kreditpakke" ved ankomst (hvor det kan være svært at forholde sig til planlagt forbrug 2 uger fremad...). Hvis kreditten er brugt skal den udlignes i løbet af nogle timer midt i opholdet - ellers blokeres konto!!! Mærkværdig kreditpolitik for et 4/5 stjerners luksushotel, hvor det andre steder er standard at afregne forbrug ved afrejsen.
Et generelt meget venligt personale, fine værelser og en dejlig morgenbuffet kunne ikke kompensere for ovenstående. Derfor samlet en klart skuffende oplevelse på et ellers dejligt hotel!!

Overnattede: august 2017, rejste med familie
Tak, Tornfeldt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CYMarriott_Seminyak, General Manager hos Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. august 2017
Google Oversæt

Dear Tornfeldt,

Warm greetings from Sunny Seminyak. It was a pleasure to meet you on departure from the Resort just a few days back.

Please accept my apologies we were unable to fully meet your expectations during your stay. We are known for being an upbeat, vibrant resort with exceptional guest service from our friendly associates and for the best breakfast in Bali. Whilst it is regrettable certain elements of our resort were not to your expectations, I do note my Front Office Manager Ramu did try to offer a few solutions to help you enjoy your experience more. I recognize however this would not have directly addressed your concerns and apologise once again we were unable to meet your expectations.

Tornfeldt, we would love to have you stay with us again. Should your travels bring you back to Bali, please reach to me directly on cy.dpssm.exec.sec@courtyard.com and I will personally ensure your future stay is wholly more positive.

With kind regards,

John Woolley
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. maj 2017

Vi tog til Bali for vores bryllupsrejse. Vi havde en vidunderlig værelse med udsigt udover poolen. Servicen var fantastik - personalen var meget venlig og hjælpsom. Manager var tilsted til morgenmaden hver dag hvor han selv snakkede med gæsterne.

Vi også benyttede deres spa og nyd hvert øjblik.

Højst anbefales og allerede planer vores næste rejse derhen.

  • Overnattede: april 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Theresa N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2016 fra mobile enheder

Var i Sanur og Ubud og Seminyak var vores sidste stop inden hjemtur. I forhold til både Sanur og Ubud er Seminyak langt mere larmende og travl. Det samme gælder hotellet. Vi var helt i zen da vi ankom og fik lidt et chok over støjniveauet her.

Som de fleste skriver er morgenmaden helt vildt fantastisk, der er ALT hvad du kunne have lyst til og mere til.

Poolen er stor, ren og lækker. Liggestolene er gode, alle er optagede omkring kl 10 men vi har en med på 8 mdr så vi står tidligt op, og har ikke haft problemer med at finde et sted at være. SÅ skønt med flydende sækkestole!! Hver dag er der vandarobics kl 11.

Restauranten er OK men portionerne ikke de største og meget dyr ift andre bedre steder i området. God babystol

Hotellet ligger en kort gåtur fra stranden. Vi har dog ikke rigtig brugt den. Heller ikke langt derfra er Seminyak square, hvor der er mulighed for shopping. Ca 70.000 i taxa. Ca 5 km længere henne af stranden ligger Kuta og store shopping malls. Ca 100.000 i taxa.

Værelserne er moderne, nye og rene! God roomservice, lækre bløde håndklæder og de bedste hovedpuder vi har haft! Babyseng har vi lånt

Meget meget børnevenligt!! Børnerum med PlayStation, kuglebad, puslebord, senge til lur, Legegulv, tv mm. Hver dag er der et "børneprogram" med forskellige aktiviteter. Vi vender helt sikkert tilbage når vores børn er blevet lidt større!!

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
Tak, Anneabild
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. maj 2016 fra mobile enheder

Fedt hotel....Godt til afslapning og med lidt luksus. Lækker morgenmad og lever op til europæriske standarder. God service. God til både de unge og familier.
De havde et street food kitchen foran hotellets indgang som lavede en let og mærkelig snack ( babi guling taco)

Overnattede: maj 2016, rejste med venner
Tak, Sanne S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CYMarriott_Seminyak, General Manager hos Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. maj 2016
Google Oversæt

Dear Sanne S,

Thank you very much for recently staying with us and for writing such a wonderful review. First of all I would like to apologize for not being able to write to you back in Danish.

We are pleased to know that you enjoyed our breakfast and also our new food truck serving locally inspired tacos. My personal favourite is the Babi Guling tacos. I hope you had some.

We are so happy that you chose to stay at Courtyard Seminyak. We look forward to welcoming you again the next time you travel brings you back to Bali.

Kind Regards,

John Woolley
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. december 2015 fra mobile enheder

Dette hotel var en fornøjelse at bo på. Servicen var god, værelser var rene og behagelige, og de har en fantastisk poolbar med fornuftige priser.
Hotellets placering er det eneste der trækker en smule ned, men det er ikke værre end man kan gå til et mere interessant område, eller tage en (billig) taxa.

Overnattede: december 2015, rejste med venner
Tak, Thomas K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CYMarriott_Seminyak, Director of Operations hos Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. december 2015
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for review and for staying with us! It was a delight to take great care of you and we are very excited to read your fantastic review.

The central location in heart of Seminyak being adjacent to Seminyak beach does give us and our guest that added advantage to jump the traffic and reach to their favorite place in no time. I am sorry the location did not exactly meet your expectations.

The new contemporary designed rooms are very well suited for our guests and its appointments and amenities are designed to make the stay more productive and memorable of our guests.

The team around and in the pool deliver great, refreshing experiences and we appreciate your feedback, the team will certainly enjoy reading this.

Thanks again for your review and we very much look forward to seeing you again soon when your travels bring you back to Bali.

Regards,
Shashank
Director of Operations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser