Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Exceeded my expectations”
Anmeldelse af Uma Sapna

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Uma Sapna
Vurderet som nr. 13 ud af 148 hoteller i Seminyak
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 6. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, mdns
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.233)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

994-998 af 1.233 anmeldelser

Anmeldt 31. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Blackjacknz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. marts 2012
Google Oversæt

Værelsestip: There was some construction happening behind the hotel while we were there. That restricted the priv...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, sonal5785
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Hubert_Cumberdale
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, BabiBagus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Seminyak
1,1 km væk
The Seminyak Beach Resort & Spa
0,8 km væk
Blue Karma Hotel
Blue Karma Hotel
Nr. 21 af 148 i Seminyak
713 anmeldelser
1,2 km væk
Cicada Luxury Townhouses
Cicada Luxury Townhouses
Nr. 10 af 148 i Seminyak
490 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,9 km væk
The Amala
The Amala
Nr. 16 af 148 i Seminyak
665 anmeldelser
1,2 km væk
Villa Coco
Villa Coco
Nr. 26 af 148 i Seminyak
664 anmeldelser
0,9 km væk
The Royal Beach Seminyak Bali - MGallery Collection
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Uma Sapna? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Uma Sapna

Adresse: Jl. Drupadi no. 20xx | Basangkasa, Seminyak 80361, Indonesien
Beliggenhed: Indonesien > Bali > Kuta District > Seminyak
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 1 bedste feriestedshotel i Seminyak
Nr. 8 hotel ved stranden i Seminyak
Nr. 9 romantisk hotel i Seminyak
Nr. 11 spahotel i Seminyak
Nr. 13 luksushotel i Seminyak
Nr. 13 familiehotel i Seminyak
Prisområde: 740 kr.-1.587 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4,5 stjerner — Uma Sapna 4.5*
Antal værelser: 26
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Agoda, Booking.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Uma Sapna. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Uma Sapna Seminyak
Uma Sapna Hotel Seminyak

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering