Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hotel for parties when it rains”

Howard Johnson Inn - Ramsey
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Howard Johnson Inn - Ramsey
Vurderet som nr. 4 ud af 4 hoteller i Ramsey
Anmeldt 29. september 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, a23j32
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (11)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 11 anmeldelser

Anmeldt 6. februar 2015
Google Oversæt

Værelsestip: I would say that all their rooms are the same.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2014, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jeff P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. marts 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Eli_Ashke
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Avaoid if you don't want to bring bedbugs home
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, 4BizTravel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. december 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2010, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, ed12_10
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Ramsey
1.1 km væk
Holiday Inn Express Ramsey-Mahwah
0.1 km væk
Best Western The Inn At Ramsey
2.2 km væk
Homewood Suites by Hilton Mahwah
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4.1 km væk
Sheraton Mahwah Hotel
3.8 km væk
Courtyard Mahwah
Courtyard Mahwah
Nr. 4 af 8 i Mahwah
225 anmeldelser
3.3 km væk
DoubleTree by Hilton Hotel Mahwah
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Howard Johnson Inn - Ramsey? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Howard Johnson Inn - Ramsey

Adresse: 1255 Rt 17 S, Ramsey, NJ 07446
Beliggenhed: USA > New Jersey > Ramsey
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis parkering Restaurant Roomservice Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 4 ud af 4 hoteller i Ramsey
Prisområde: 284 kr.-567 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — Howard Johnson Inn - Ramsey 2.5*
Antal værelser: 50
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Howard Johnson Inn - Ramsey. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Howard Johnson Ramsey
Ramsey Howard Johnson

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering