Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Exceeded our expectations”
Anmeldelse af Sifting Sands Motel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Sifting Sands Motel
Vurderet som nr. 23 ud af 31 hoteller i Ocean City
Anmeldt 14. august 2006
Google Oversæt

4  Tak, cmccabe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (99)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

89-93 af 99 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2005
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, harved
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
New Tripoli, PA
12
Anmeldt 20. juni 2006
Google Oversæt

2  Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
Huntigdon Valley, PA
1
Anmeldt 11. marts 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2005
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
Doylestown, PA
1
Anmeldt 1. marts 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2005
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ocean City
0,2 km væk
Ocean Breeze Hotel
Ocean Breeze Hotel
Nr. 28 af 31 i Ocean City
73 anmeldelser
0,5 km væk
Ocean 7
Ocean 7
Nr. 6 af 31 i Ocean City
312 anmeldelser
0,1 km væk
Biscayne Suites
Biscayne Suites
Nr. 5 af 31 i Ocean City
171 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,4 km væk
Ocean Manor Hotel
Ocean Manor Hotel
Nr. 22 af 31 i Ocean City
84 anmeldelser
1,1 km væk
Port-O-Call Hotel
Port-O-Call Hotel
Nr. 2 af 31 i Ocean City
365 anmeldelser
0,1 km væk
Watson's Regency Suites
Watson's Regency Suites
Nr. 9 af 31 i Ocean City
247 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Sifting Sands Motel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Sifting Sands Motel

Adresse: 840 Ocean Ave, Ocean City, NJ 08226-3621
Beliggenhed: USA > New Jersey > Jersey Shore > Cape May County > Ocean City
Faciliteter:
Strand Tekøkken Roomservice Swimmingpool
Hotelstil:
Nr. 16 hotel ved stranden i Ocean City
Prisområde: 884 kr.-1.636 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Sifting Sands Motel 2*
Antal værelser: 40
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Sifting Sands Motel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Sifting Sands Hotel Ocean City
Sifting Sands Ocean City

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering