Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A great weekend in Wolfeboro”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
123 North Main Bed & Breakfast
Vurderet som nr. 3 ud af 6 B&B'er/kroer i Wolfeboro
Anmeldt 24. juni 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2008, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Dwitraveler
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (63)
Der er nyere anmeldelser for 123 North Main Bed & Breakfast
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

58-62 af 63 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2007
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2007, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, Win N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. maj 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Reservar con anticipacion
  • Overnattede: Maj 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, parriagada2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Wanderer-H-JPN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, indo1950Paris
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Wolfeboro
0.3 km væk
The Wolfeboro Inn
The Wolfeboro Inn
Nr. 3 af 6 i Wolfeboro
329 anmeldelser
19.1 km væk
The Naswa Resort
The Naswa Resort
Nr. 1 af 13 i Laconia
490 anmeldelser
14.7 km væk
Fireside Inn & Suites at Lake Winnipesaukee
Vis priser
Vis priser
Vis priser
13.0 km væk
Belknap Point Inn
Belknap Point Inn
Nr. 3 af 6 i Gilford
100 anmeldelser
2.2 km væk
The Windrifter Resort
The Windrifter Resort
Nr. 7 af 7 i Wolfeboro
30 anmeldelser
18.7 km væk
The Margate Resort
The Margate Resort
Nr. 4 af 13 i Laconia
762 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i 123 North Main Bed & Breakfast? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om 123 North Main Bed & Breakfast

Adresse: 123 N Main St, Wolfeboro, NH 03894-4310
Beliggenhed: USA > New Hampshire > Wolfeboro
Faciliteter:
Gratis parkering
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 6 B&B'er / kroer i Wolfeboro
Prisområde: 1.693 kr.-2.043 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 3
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på 123 North Main Bed & Breakfast. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
123 North Main Hotel Wolfeboro
123 North Main Bed And Breakfast

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering