Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (16.854)
Filtrer anmeldelser
16.855 resultater
Medlemsvurdering
11.852
3.324
917
415
347
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
11.852
3.324
917
415
347
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 16.855 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2016

Dejligt hotel. Du får meget får pengene hvis du finder de rigtige tilbud og jeg kan anbefale at købe Prestige adgang til hver en tid. Med prestige får du egen check-in på 23 etage samt morgen mad på samme etage uden alt for mange mennesker. Rengøringen og personalet generelt var helt i top og især rengøringspersonalet skal have en ros. Søde, rare og smilende hele tiden, altid. Lækre restauranter, stort spille område og ligger op til The Venetian så du har alle kanalerne lige ved foden af hotellet. Spar pengene og drop at købe et værelse med udsigt til The Strip for bygningen er vinklet sådan at du aldrig rigtig har en god udsigt. Alle pengene værd, kan klart anbefales.

Værelsestip: Bestil uden udsigt til The Strip og spar penge. Udsigten bag til er bedre.
  • Overnattede: maj 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Patrick D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager hos The Palazzo Resort Hotel Casino, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. juli 2016
Google Oversæt

Dear Patrick D,

Thank you for your kind remarks regarding your recent stay at The Palazzo. I am so pleased that you found so much to do right here at The Palazzo. Our resort is definitely a unique place with a wide array of amenities and activities. I look forward to your return in the near future.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. marts 2016

Stort værelse, meget fin standard. Mellem 4,0 og 4,1 stjerne. Mangler lidt i detaljerne. Meget flot og stort gym (spa). Shopping området er godt. Casino er flot, fungerer og god sikkerhed. Cafeen var super til morgenmad, frokost og aftensmad - samt rimelig prissat. Da jeg skulle rejse hjem havde jeg behov for et bad, efter check-out. Boede der i 5 dage. Det koster 40 USD, hvilket ikke var til forhandling. Urimeligt dyrt og fik et utrilstrækkeligt svar om hvorfor.

  • Overnattede: marts 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Ritsmer_Stormholt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager hos The Palazzo Resort Hotel Casino, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. marts 2016
Google Oversæt

Dear Ritsmer_Stormholt,

Thank you choosing The Palazzo as your host during your recent visit. I am truly delighted that you had a wonderful stay with us. Thank you again for your five-star review, and I look forward to welcoming you back soon.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. juli 2015

Det er LAS VEGAS, når du træder ind på hotellet oser det af luksus, når du træder ind i din suite, oser det af luksus. Vi blev opgraderet til 45 etage på The Pallazzo, hvilket gav en utrolig flot udsigt. Alt er stort og i suiten var der eksempelvis 3 fladskærme. Der er dejligt rent overalt, og der er kræset for detaljerne. Du behøver ikke gå ud når du er på hotellet, da der er et stort casino, 10 swimming pools samt et hav af butikker og restauranter. Det virker overvældende, men da vi tjekker ud, er vi enige om, at vi kommer igen.

  • Overnattede: juli 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, LarsGam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager hos The Palazzo Resort Hotel Casino, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. juli 2015
Google Oversæt

Dear LarsGam,

Thank you very much for sharing your review of your recent experience at The Palazzo. I am happy to know you enjoyed your spacious suite and that you would recommend us to others traveling to Las Vegas. We look forward to your return!

Kind regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. juni 2015 fra mobile enheder

Så lækkert.
Meget smukke omgivelser, sikkerhed og service på meget højt niveau! Kommer gerne igen!
Derudover er der kæmpe shopping center indbygget og restauranter, som er de bedste i byen!

Vil dog sige generelt om Vegas, at sommertiden er meget meget varm, nærmest uudholdelig.
Sørg derfor for at tage 50+ solcreme med, solen er vanvittig hård.
Vil Anbefale man besøger Vegas i perioden sep-maj, fordi der er alt for varmt om sommeren!

Overnattede: juni 2015, rejste som par
Tak, Charlotte S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager hos The Palazzo Resort Hotel Casino, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. juni 2015
Google Oversæt

Dear Charlotte S,

Thank you very much for posting your review of your recent visit to The Palazzo. I am pleased to know you had a great experience and that our team went out of their way to make you feel right at home. We all look forward to your return!

Kind regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt 26. november 2014

Vi opholdt os i en uge i august 2014, tjek ind tog lidt tid, hvilket ikke er en overraskelse når man ser på størrelsen af hotellet! Casino var godt, servering af drinks var hurtigt. Svømmingpool var god, selvom de er selektive når det kommer til hvem der er inviteret til festpoolen. God adgang til Wynn og også Venetian. Samlet set vil jeg bestemt opholde mig her igen, hvis der ikke var så mange andre hoteller at vælge...

Tak, Bethany L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.co.uk. Se original
Roi E, Guest Relations Manager hos The Palazzo Resort Hotel Casino, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. november 2014
Google Oversæt

Dear Bethany L,

Thank you so much for making The Venetian your recent hotel and resort in Las Vegas! There are so many hotel options to choose from on the famed Las Vegas Strip, so it is always with great delight and sheer joy to host valued guests like yourself for the summer holiday.

Thank you again for your kind feedback, and we hope to exceed your expectations again in the very near future.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Guest Relations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser