Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (13.897)
Filtrer anmeldelser
13.897 resultater
Medlemsvurdering
9.011
3.420
886
336
244
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
9.011
3.420
886
336
244
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 13.897 anmeldelser
Anmeldt 14. november 2016

MGM er et dejligt stort hotel rent og pænt og venligt personale. Boede på 35 etage i en stor 2 værelses lejlighed med alt hvad der høre til samt en pragtfuld udsigt.Kan varmt anbefale dette hotel hvis jeres tur går til Las Vegas.Byen havde mange smukke bygninger men var meget larm men alt ialt en god oplevelse selv om man ikke spiller.

Værelsestip: Værelse 335
  • Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, VibekeGreve
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2016

The Signature er pænt. Det er tre høje bygninger, som rummer værelserne. De er af ok størrelse og pæne. Det er værd at bemærke at sofaen, som er ekstra seng er af ok kvalitet, men ikke lige så god som en rigtig seng. Der er køkken på værelset, men man skal bede om at få knive og gafler mv. Der er fed udsigt, men ingen møbler på terrassen; så er der så meget. Der er mulighed for at gå til MGM Grand, hvor de fleste faciliteter er. Der er lokal pools. De er ok, mindre. Der er kaffebar i tårn 1 og mindre deli i tårn 2 (dette er dog ret dyrt sted at handle). Vi var glade for at bor her og det er et godt udgangspunkt i forhold til the Strip.

  • Overnattede: juni 2016, rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Niels-Henrik H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. marts 2016

Selve hotellet var superlækkert. Vi boede i et penthouse-værelse og det var alle pengene værd. God service, lækker interiør, alt hvad man forventede og mere til. Desværre ligger Signature langt fra MGM kasinoet og The Strip. Der var ca. 10-15 minutters gang fra Tower 3 hvor vi boede, til hovedhotellet.

Værelsestip: Tower 1 er tættere på alt det sjove end de andre tårne
  • Overnattede: maj 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Pernille O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SignatureManagement, Guest Relations Manager hos Signature at MGM Grand, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. marts 2016
Google Oversæt

Dear Pernille O,

Thank you for choosing The Signature on your Las Vegas holiday! We are pleased that you found our penthouse suites to be comfortable and luxurious. Comments like yours give our team immense pride for their efforts. We hope that you will consider returning to us on your next trip to Las Vegas. We would love to have the opportunity to welcome you back.

Kind Regards,
Czarina So
Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. oktober 2014

5 gang i Vegas og ville denne gang prøve lejlighed efter tidligere at have boet på de klassiske hoteller langs the Strip.

Blev modtaget i lukket område med gratis Valet Parking - så var stilen lagt.

Boede i ca 85m2 luksuslejlighed på 34 etage med balkon med udsigt udover både The Strip og bjergene bag ved. Luksuskøkken med europæiske luksushvidevarer (Miele), 2 badeværelser, herunder et enormt badeværelse med spa mv

Suverænt - nu ved jeg hvor jeg fremover skal bo, når jeg besøger Vegas. Fatter ikke man kan få den kvalitet til den beskedne pris.

Værelsestip: Der er forskellige udbydere af lejlighederne i de 3 tårne. Bestilte via Jet Luxery Apartment, så beskrivelsen vedr denne administrator/udbyder
  • Overnattede: oktober 2014, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
2  Tak, JanAarup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SignatureManagement, Guest Relations Manager hos Signature at MGM Grand, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. oktober 2014
Google Oversæt

Thank you for sharing this positive feedback with us! We are pleased that you had an enjoyable stay and appreciate the opportunity to provide the details of your guest experience to our employees. We truly value your business and hope that we may welcome you back in the future.

Sincerely,
Catie Darbey
Assistant Manager of Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. august 2014 fra mobile enheder

Superlækkert hotel med placering i anden række fra The Strip. Gåturen fra tårn 2 gennem MGM Grand ud til The Strip tager vel et kvarters tid, men der er noget at se på hele vejen. Vores værelse var stort og meget flot, og det var bare et standardværelse til 4 personer. 2 store badeværelser, spa og fuldt udstyret køkken. 3 lækre pools på The Signature og fri adgang til stort poolområde på MGM Grand, der dig ikke for børnefamilier synes særligt attraktivt (lidt for meget fest og druk).
The Signature kan varmt anbefales. Eneste lille anke er, at vi aldrig fik vores safetyboks til at virke trods anmodninger om det. Valetparking uden omkostning - og det fungerer hurtigt.

Overnattede: august 2014
Tak, Per T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser