Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hvis du vil opleve Vegas billigt”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Best Western Plus Casino Royale
Vurderet som nr. 54 ud af 263 hoteller i Las Vegas
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 1. april 2016

Hotellet ligger midt på The Strip og giver dermed adgang til det hele. Du skal dog ikke vælge dette hotel, hvis du leder efter den "rigtige" Vegas oplevelse med tema-hoteller. Der er ikke meget tema over dette Best Western, men er du ligeglad med dette, så er du landet det helt rigtige sted.
Værelserne er pæne og rene med et lille "køkkenbord", hvor der er kaffe/te-maskine. Værelserne byder på værdibokse, når du vinder millionerne:-)
Badeværelset byder på badekar/bruser.
Hotellet har et mindre casino, som grundet deres billige øl (i hvert fald da vi var af sted) rummede en hel del glade mennesker. Der var en hyggelig stemning i casinoet og det var overskueligt, set i forhold til nogle af de andre,
Rundt i casinoet finder du flere spisesteder, hvor nogle af dem holder åbent hele døgnet. Du går dermed ikke sulten i seng, når du har travet The Strip tynd.
Hotellet har en pool, men den ligger op og ned af et udluftningsanlæg, som larmer en hel del. Den dejlige ro omkring poolen skal du altså ikke forvente. Det kan ikke anbefales at du vælger dette hotel, hvis du har planer om at slappe af omkring poolen. Der kan hotellet dog ikke måle sig med nogle af de andre.
Konklusionen: Et rigtig godt udgangspunkt, hvis du bare skal ud og mærke stemningen og opleve hvad Vegas byder på. Men husk at dette ikke er som de store tema-hoteller. Så har du forventninger i denne klasse, skal du ikke vælge Casino Royale. Har du derimod bare brug for en base med et godt værelse, rent og pænt værelse og vil du betale en del mindre end på de store tema-hoteller, skal du bestemt tage Casino Royale med i dine overvejelser. Vi fortrød ikke valget.

Værelsestip: Vi boede lige ud til poolen, hvor et udluftningsanlæg larmede en del. Der er dog generelt meget larm...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Per M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (2.261)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 2.261 anmeldelser

Anmeldt 28. februar 2016

At finde receptionen var lidt svært til at starte med, og at checke ind kunne ikke lade sig gøre før kl. 16.00, så ventetiden blev fordrevet med en tur på strippen. Man kan sige hvad man vil, men at have et hotel beliggende lige i centrum er selvfølgelig dejligt. Men at skulle gennem hele casinoet for at finde receptionen og så i den larm, var ikke særlig behagelig efter en lang køretur på 8 timer. Prisen er også derefter 90,71 usd for en nat betalt forud, var ok for et rimeligt stort værelse ud mod parkeringspladsen med lys tætte skodder for. Lidt gammeldags møbler men en god seng. Elevatoren virkede ikke, så det var en lang gåtur til den næste elevator og tilbage til værelset på 2.sal. Der var både ryger og ikkeryger værelser samt en lille ryger balkon på hver etage. Stille om natten og dejligt med lidt ro inden man skal tildligt op og hjemad. Parkeringshuset var lidt uhyggelig om aftenen og der lå affald over det hele. WiFi var gratis, men virkede ikke altid især på værelserne var der problemer om dagen.

Værelsestip: Værelser ud til parkeringspladsen er rolige.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2016, rejste alene
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Soccerwatcher
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2015

super hotel på the strip til pengene,pæne rene værelser med køleskab,kaffe masine,man skal ikke betale 25 dollars pr nat som de andre store hoteller,de ulige værelser har udsigt til baggården som er indlev til andet hotel så larm osse om natten ligger lige over for Mirage hotel så meget nem adgang til de flotte hoteller,har boet på Luxor i den anden ende af the strip ikke et bedre hotel uden at jeg mener det er dårligt,gratis pakering,vi boede der i 7 dage,syntes det er et godt hotel

  • Overnattede: Februar 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
1  Tak, Chris Nybro S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2014

Casino Royal ligger perfekt midt på The Strip.
Hotellet ligger i en selvstædig bygning bag casinoet, værelserne er pæne og rene,
og de værelser vi havde, var meget rolige. Der er WiFi, køleskab og kaffefaciliteter på værelset.
Ved ankomst i bil, print kørselsvejledningen på hotellets hjemmeside, og selv med kørselsvejledningen er det svært at finde hotellets parkeringshus, især i mørke, så have tålmodighed. Det ligger bag hotellet, og man skal køre efter Hotel Harrads. Skiltningen er håbløs.
Fra parkeringshuset skal man igennem casinoet for at komme til check in.

Værelsestip: Vælg et værelse med udsigt til parkeringshuset.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2014, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
2  Tak, Steen O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2014

Med direkte adgang til "Strippen" ligger dette hotel perfekt til seværdighederne i Las Vegas.
Pæne værelser med det der skal være og en let indtjek og ud tjek.
Hotellet er en del af et casino, men det bemærker man ikke.
Der er en lille pool for den der ikke kan klare Las Vegas varme.

Værelsestip: Det er billigt på hverdage.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2014, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, KimAskelundM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Las Vegas
The Strip
Hilton Grand Vacations at the Flamingo
The Strip
The Cromwell
The Cromwell
Nr. 14 af 263 i Las Vegas
3.422 anmeldelser
The Strip
Nobu Hotel at Caesars Palace
Vis priser
Vis priser
Vis priser
The Strip
Jockey Club
Jockey Club
Nr. 45 af 263 i Las Vegas
1.275 anmeldelser
The Strip
Marriott's Grand Chateau
Marriott's Grand Chateau
Nr. 6 af 263 i Las Vegas
3.398 anmeldelser
The Strip
The Carriage House
The Carriage House
Nr. 18 af 263 i Las Vegas
1.385 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Best Western Plus Casino Royale? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Best Western Plus Casino Royale

Adresse: 3411 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV 89109-8955 (Tidligere BEST WESTERN PLUS Casino Royale)
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Nevada > Las Vegas
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Casino og spil Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 23 kasinohotel i Las Vegas
Nr. 52 forretningshotel i Las Vegas
Nr. 60 romantisk hotel i Las Vegas
Prisområde: 607 kr.-2.316 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Best Western Plus Casino Royale 3*
Antal værelser: 152
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Best Western Plus Casino Royale. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Casino Royale Hotel Las Vegas
Casino Royale Las Vegas
Hotel Royale

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering