Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Stratosphere Hotel, Casino and Tower, BW Premier Collection
Hoteller i nærheden
MGM Grand Hotel and Casino(Las Vegas)(Meget for pengene!)
116 $
74 $
Booking.com
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
  • Pool
  • Restaurant
Caesars Palace(Las Vegas)
240 $
137 $
Hotels.com
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel(Las Vegas)(Meget for pengene!)
93 $
45 $
Expedia.com
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
  • Gratis parkering
  • Pool
586 $
453 $
Travelocity
Vis tilbud
Fantastisk 4,5/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
667 $
566 $
Hotels.com
Vis tilbud
Fantastisk 4,5/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Paris Las Vegas(Las Vegas)(Meget for pengene!)
222 $
180 $
Expedia.com
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Bally's Las Vegas Hotel & Casino(Las Vegas)(Meget for pengene!)
113 $
74 $
Travelocity
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas(Las Vegas)(Meget for pengene!)
114 $
94 $
Booking.com
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
  • Gratis parkering
  • Pool
Mandalay Bay Resort & Casino(Las Vegas)(Meget for pengene!)
142 $
100 $
Expedia.com
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Restaurant
The Mirage Hotel & Casino(Las Vegas)(Meget for pengene!)
636 $
Hotelpower.com
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Restaurant
Anmeldelser (12.873)
Filtrer anmeldelser
12.874 resultater
Medlemsvurdering
2.737
4.858
3.215
1.137
927
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.737
4.858
3.215
1.137
927
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreAlle sprog
Opdaterer listen...
2-7 af 12.874 anmeldelser
Anmeldt for 4. september 2017 fra mobile enheder

I gå afstand fra centrum, nej ( for de fleste). Vegas er en party by, ro & eftertænksomhed, små fortovscafeer, nej. Det gælder også for hotellet. Det er stort, tjek in + tjek ud, kan være forbundet med køer/ventetid. Roomservice/rengøring havde lidt udfordringer, men evt fejl / forglemmelser rettes meget hurtigt. Kræver blot et telefonopkald. Wifi der virker, men kun på værelset, gratis parkering i hotellets P hus. Morgenmad kan købes på hotellet eller hos Denny's, som ligger lige ved hotellet.

Overnattede: September 2017, rejste som par
Tak, Jef J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jamie S, Digital Brand Specialist hos Stratosphere Hotel, Casino and Tower, BW Premier Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. september 2017
Google Oversæt

Hello Jef J. Thank you for your valuable feedback. We are excited to see that you enjoyed the variety of amenities that the Stratosphere offers. We strive to provide a comfortable stay for our guests, and we are glad that your issues had rectified immediately. Thank you for your visit, and we hope your next visit is in the short future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 8. juli 2017 fra mobile enheder

Vi havde tre nætter på dette hotel. Det var super dejligt - vi opgraderede os til et renoveret værelse. Hotellets familie pool kan på tidspunkter være ret fuld, men den var stadig lækker.

Voksenpoolen er er ren fest - man skal ikke forvente at kunne svømme baner, men det er en oplevelse værd.

Det koster kun 5 doller at komme i tårnet når man bor på hotellet, der er en super udsigt!

Den italienske restaurant laver virkelig gode pastaretter og pizzaer.

Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
Tak, Karina B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jamie S, Digital Brand Specialist hos Stratosphere Hotel, Casino and Tower, BW Premier Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. juli 2017
Google Oversæt

Hello Karina B. Thank you for your kind review. We are glad that you were able to take advantage of the variety of amenities, restaurants, and venues that the Stratosphere offers. We value your stay, and we look forward to your next visit in the short future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 8. marts 2017 fra mobile enheder

Ikke ligeså luksus som mange andre hoteller på the strip, men til prisen er det rigtigt godt. Værelserne er fine med god udsigt og rengøringen på værelserne er også i top. Der er mange gode butikker på hotellet og poolområdet er rigtigt fint på taget. Restauranten drejer rundt hvilket jeg personligt ikke bryder mig om, men god nok ide. Tivoli på taget er også en sjov ide.

Overnattede: April 2016, rejste med familie
2  Tak, Tanja J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt for 1. marts 2017

Dejligt hotel. Fine værelser. Rengøring ok. Men meget dårlig Wifi udenfor værelserne. God atmosfære og gode restauranter. Tæt på Monorail og The Strip. Vi havde et godt ophold på Stratosphere. Top of The World var fremragende

1  Tak, Claus G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.com. Se original
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt for 1. marts 2017

Dejligt hotel. Fine værelser. Rengøring ok. Men meget dårlig Wifi udenfor værelserne. God atmosfære og gode restauranter. Tæt på Monorail og The Strip. Vi havde et godt ophold på Stratosphere. Top of The World var fremragende

1  Tak, Claus G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.com. Se original
Se flere anmeldelser