Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedste sted jeg nogensinde har oplevet!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Gili Lankanfushi Maldives
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Lankanfushi
Anmeldt 20. december 2015 fra mobile enheder

Det var 2. gang min familie og jeg besøgte Gili, da vi bare ville tilbage til dette paradis af et resort. Servicen var endnu bedre end første gang, da vi fik tilbudt at få en privat visning af en film i deres udendørs biograf, samt mange andre ting.
Vi er ikke i tvivl om at vi en gang, skal tilbage igen for 3. gang!

Overnattede: Marts 2015, rejste med familie
3  Tak, Amalie L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
steven p, General Manager hos Gili Lankanfushi Maldives, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. december 2015
Google Oversæt

Hello there!
Thanks indeed for your recent Trip Advisor review of your stay at Gili Lankanfushi and we are all delighted that you enjoyed your time with us.
The whole team here wish you an amazing festive period ahead and a wonderful New Year !
Cheers
Steven

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (1.813)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.813 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2014

Vi er en familie på 5 personer, 3 drenge på 5, 10 og 14 år og to voksne. Vi er netop vendt hjem fra vores andet besøg på Gili Lankanfushi. Den sidste aften spurgte vi drengene, hvad er det, der er så specielt og særligt ved at være her. De svarede: det er hostteamet.
Vi boede i et Residence, som er fantastisk. Her er masser af plads og det er så smukt og privat, maden er varieret og super god, Der er fantastisk smukt alle steder på øen, men børnene har ret. Grunden til at vi er vendt tilbage for andet år i træk er, at hostteamet er så fantastisk. Sameen der spiller tennis, bordtennis og fodbold med drengene. På grund af ham og alle de andre dygtige og super søde hosts er drengene allerede begyndt at overtale os til endnu en tur til næste år. På Gili Lankanfushi fik vi en fornemmelse af at høre lidt til og få lov at få et personligt forhold til nogle super søde mennesker. Det er noget helt særligt

  • Overnattede: Oktober 2014, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
3  Tak, Trine L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2014

Der er ikke noget dårligt at sige om dette sted. Det er simpelthen paradis. Alt fra det smukke vand, fisk, rokker, revhajer, koraller til fantastisk mad, service, ro, natur mv. Det er rigtig svært at beskrive - stedet skal simpelthen opleves.

  • Overnattede: Oktober 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Line B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Steven-Philips, General Manager hos Gili Lankanfushi Maldives, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. juni 2014
Google Oversæt

Good evening and thanks so much for such a wonderful TA review!

It was wonderful to read that you all thoroughly enjoyed your time with us and especially the sea life that we are privileged to have around the Island.

We very much hope to see you again at Gili Lankanfushi and will assure you of our greatest of efforts to make your next visit as memorable as this one.

Kindest of regards

Steven

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. september 2013

Hvis formålet er total afslapning i smukke omgivelser med mulighed for indtagelse af vidunderlig mad er dette stedet at begive sig til for en uges tid. Rejser man med børn bør de være nogenlunde sikre i vand - man bor midt ude i det. Personalet er super opmærksomme, altid smilende og gør alt for at man skal føle sig tilpas. Ordningen med Mr. Friday er super. Kvaliteten og udbuddet af mad er helt i top - det samme er prisen, hvilket man skal have in mente til rejsebudgettet. Kan varmt anbefales til både børnefamilier og par.

Værelsestip: Fra Jetty 1 har man en fatastisk udsigt.
  • Overnattede: August 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, CMJ-Copenhagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. marts 2013

Vi startede vores ferie på Maldiverne på det ellers smukke Sheraton, hvor vi havde to pragtfulde overnatninger. Dette var dog intet i forhold til vores møde på Gili Lankanfushi! Vi blev hentet af ikke mindre end en 3-mands besætning på speedbåden, og så var tonen ellers lagt til en uge i det vildest luksus på det smukkest sted på jorden! Vi blev modtaget af general manager ham selv, efterfulgt af yderligere 3 beredvillige tjenere. Vi blev modtaget af vores mr. Friday som viste os øen i den lille golfvogn.
Villaen ser smuk ud på billeder og video, men den følelse vi blev ramt af da Aboo åbnede døren til vores hjem for den næste uge, står næsten ikke til at beskrive. En tåre i øjenkrogen over dette fantastske paradis kunne ikke fornægtes og herfra kunne vi kun knibe os selv i armen, og dog konstatere at paradiset fortsat ligger her. Romaner kan skrives her om den ægte hjertevarme og passioneret indstilling til service, som alle uden undtagelser viser. Det gælder alle ledere og ansatte, fra høj til lav.
Gili Lankanfushi er en oplevelse for livet og burde være alle forundt at opleve. En oplevelse for livet som vi aldrig nogensinde vil glemme. Tak til alle på Gili Lankanfushi, I har skabt et paradis som vi ikke tænkte muligt.

  • Overnattede: Februar 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, Jesper H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Lankanfushi
5.2 km væk
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Sheraton Maldives Full Moon Reso...
Nr. 1 af 1 i Furanafushi Island
1.763 anmeldelser
36.4 km væk
Naladhu Private Island Maldives
Naladhu Private Island Maldives
Nr. 1 af 1 i Naladhu Island
459 anmeldelser
14.6 km væk
Baros Maldives
Baros Maldives
Nr. 1 af 1 i Baros Island
2.213 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.0 km væk
Paradise Island Resort & Spa
Paradise Island Resort & Spa
Nr. 1 af 1 i Lankanfinolhu Island
2.573 anmeldelser
8.7 km væk
Kurumba Maldives
Kurumba Maldives
Nr. 1 af 1 i Vihamanafushi
3.625 anmeldelser
21.9 km væk
Taj Exotica Resort & Spa
Taj Exotica Resort & Spa
Nr. 1 af 1 i Emboodhu Finolhu
1.303 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Gili Lankanfushi Maldives? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Gili Lankanfushi Maldives

Adresse: 08290
Beliggenhed: Maldiverne > Kaafu Atoll > Nordlige Malé-atol > Lankanfushi
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Drikkevaresortiment Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Lankanfushi
Prisområde: 7.871 kr.-21.073 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Gili Lankanfushi Maldives 5*
Antal værelser: 45
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Fastbooking, Booking.com, Expedia og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Gili Lankanfushi Maldives. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering