Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good for the able-bodied, needs minor improvements for handicapped”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Comfort Inn & Suites Springfield I-44
Vurderet som nr. 3 ud af 51 hoteller i Springfield
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 1. juni 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2008, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, Violet216
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (830)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

823-827 af 831 anmeldelser

Anmeldt 6. december 2007
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2007, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, IowaAvidReader
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2007
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2007, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, SHZTRBL
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2007
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2007, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, Lady_Road_Warrior
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2006
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2006
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, smithquiz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Springfield
5,3 km væk
Greenstay Hotel & Suites
Greenstay Hotel & Suites
Nr. 11 af 51 i Springfield
767 anmeldelser
0,5 km væk
Best Western Plus Coach House
10,4 km væk
Best Western Plus Springfield Airport Inn
Vis priser
Vis priser
Vis priser
11,4 km væk
Comfort Inn
Comfort Inn
Nr. 26 af 51 i Springfield
483 anmeldelser
4,3 km væk
Best Western Route 66 Rail Haven
4,8 km væk
University Plaza Hotel and Convention Center
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Comfort Inn & Suites Springfield I-44? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Comfort Inn & Suites Springfield I-44

Adresse: 2815 N Glenstone Ave, Springfield, MO 65803-4743
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Missouri > Springfield
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 6 forretningshotel i Springfield
Nr. 11 familiehotel i Springfield
Nr. 19 romantisk hotel i Springfield
Prisområde: 506 kr.-734 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — Comfort Inn & Suites Springfield I-44 2.5*
Antal værelser: 77
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Comfort Inn & Suites Springfield I-44. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Comfort Hotel Springfield
Comfort Inn And Suites
Comfort Inn Springfield
Springfield Comfort Inn

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering