Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beautiful place!”
Anmeldelse af Cove Point Lodge

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Cove Point Lodge
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Beaver Bay
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 4. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, jan f
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (551)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

449-453 af 551 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: All rooms are great because they all face the water.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Kristine J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: If you are going during very warm weather, be sure to get a room with a/c :)
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Kerry K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Stay in the townhomes for more space and great views of Lake Superior.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Nancy P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The Windsong cottages are fabulous, the lodge looked great for couples.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Peter F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Beaver Bay
20,3 km væk
Grand Superior Lodge
Grand Superior Lodge
Nr. 1 af 6 i Two Harbors
553 anmeldelser
34,4 km væk
Superior Shores Resort
Superior Shores Resort
Nr. 4 af 6 i Two Harbors
454 anmeldelser
7,7 km væk
AmericInn Lodge & Suites Silver Bay
Vis priser
Vis priser
Vis priser
37,4 km væk
Country Inn of Two Harbors
Country Inn of Two Harbors
Nr. 3 af 6 i Two Harbors
208 anmeldelser
37,4 km væk
Voyageur Motel
Voyageur Motel
Nr. 6 af 6 i Two Harbors
45 anmeldelser
37,8 km væk
AmericInn Lodge & Suites Two Harbors
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Cove Point Lodge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Cove Point Lodge

Adresse: 4614 Highway 61, Beaver Bay, MN
Beliggenhed: USA > Minnesota > Beaver Bay
Faciliteter:
Bar/lounge Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Restaurant Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Beaver Bay
Prisområde: 816 kr.-1.455 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Cove Point Lodge 3*
Antal værelser: 74
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Cove Point Lodge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Cove Point Hotel Beaver Bay
Cove Point Beaver Bay

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering